Arka kapı açık uyarısı

GolfR35

Üye
İsim
Hasan
Araç
Golf 7.5 1.4TSI Highline
Bugün araçımda birşey dikkatimi çekti, sağ sol ön kapı, bagaj, hatta kaput bile açık olduğunda gösterge ekranındaki animasyonda açık olduğu görünüyor fakat sağ sol arka kapılar açık olduğunda animasyonda görünmüyor. Acaba bi sorunmu var yoksa genel olarak arka kapılar açık olunca görünmüyormu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

da2eff8f-ec25-4622-952b-fe18ff583f97.jpg

Bugün araçımda birşey dikkatimi çekti, sağ sol ön kapı, bagaj, hatta kaput bile açık olduğunda gösterge ekranındaki animasyonda açık olduğu görünüyor fakat sağ sol arka kapılar açık olduğunda animasyonda görünmüyor. Acaba bi sorunmu var yoksa genel olarak arka kapılar açık olunca görünmüyormu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 84548
hocam sanırım kodlama hatası olmuş olabilir araç kendini tek kapı olarak görüyordur. ya da arka kapıların açık olduğunu anlayan sensör bozulmuş olabilir. tahmin yürütüyorum sadece bakmakta fayda var.

Upvote 0
hocam sanırım kodlama hatası olmuş olabilir araç kendini tek kapı olarak görüyordur. ya da arka kapıların açık olduğunu anlayan sensör bozulmuş olabilir. tahmin yürütüyorum sadece bakmakta fayda var.
yani normalde arka kapılar açık olduğunda animasyonda görünmesimi gerekiyor hocam

Upvote 0
Fotoda arac coupe gibi gozukuyor arka kapi acma kollari yok

Sonradan takilan hayalet kodlamalarda gormustum yanlis kodlamadan dolayi dogru arac secilerek duzeltiliyordu

Kodlama ile duzelir
bende şimdi farkettim evet arka kapı açmalar görünmüyor dediğiniz gibi yanlış kodlamadan olabilir, teşekkürler

Upvote 0

Geri