Kodlamayla ilgili 2 soru hakkında

İsim
Fatih
Araç
Golf 7
Öncelikle merhaba golf 7si olan bir arkadaşımın çok ısrar etmesi üzerine selektör atınca geri vites ışığının yanmasını açmak istiyorum yani geri selektörünü açmak istiyorum kodlamasına forumda hiç rastlamadım elinde olan atabilirse çok sevinirim.

2. Olarak yine aynı arkadaşın aracında yan sanayi hayalet ekran var önceden 320miş kendiliğinden 260 olmuş yan sanayi olduğundan bilemedim sormak istedim normal 320 kodlamayla düzelir mi yoksa farklı bir yolu mu var

Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Öncelikle merhaba golf 7si olan bir arkadaşımın çok ısrar etmesi üzerine selektör atınca geri vites ışığının yanmasını açmak istiyorum yani geri selektörünü açmak istiyorum kodlamasına forumda hiç rastlamadım elinde olan atabilirse çok sevinirim.

2. Olarak yine aynı arkadaşın aracında yan sanayi hayalet ekran var önceden 320miş kendiliğinden 260 olmuş yan sanayi olduğundan bilemedim sormak istedim normal 320 kodlamayla düzelir mi yoksa farklı bir yolu mu var

Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Yan sanayi hayalet ekranlar tak çalıştırdır, android teypler gibi, herhangi kodlama ile müdahele edilemez. Kendi menülerinde ayarı bozulmuş olabilir.
Geri viteste selektör bana kalırsa son derece saçma bir kodlama, arkanızdaki kişiye neden selektör atasınız ki. Arkanızdaki acemi biriyse korkup panik fren bile yapabilir, sizin geri vitese taktığınızı düşünüp.

Yan sanayi hayalet ekranlar tak çalıştırdır, android teypler gibi, herhangi kodlama ile müdahele edilemez. Kendi menülerinde ayarı bozulmuş olabilir.
Geri viteste selektör bana kalırsa son derece saçma bir kodlama, arkanızdaki kişiye neden selektör atasınız ki. Arkanızdaki acemi biriyse korkup panik fren bile yapabilir, sizin geri vitese
Ters sellektör, trafik olmasına rağmen tampon yapıp sellektör atan cahillere karşı kullanılabilir yoksa bunu normal şartlarda kullanmak sürüş güvenliği için uygun değil. Bi ara bu kodlamayı bende yapmayı düşündüm ancak normal sellektör ile ayrımı olmadığı, sellektör attığımda arkaya da rahatsızlık vereceği için yapmamıştım.

Ters sellektör, trafik olmasına rağmen tampon yapıp sellektör atan cahillere karşı kullanılabilir yoksa bunu normal şartlarda kullanmak sürüş güvenliği için uygun değil. Bi ara bu kodlamayı bende yapmayı düşündüm ancak normal sellektör ile ayrımı olmadığı, sellektör attığımda arkaya da rahatsızlık vereceği için yapmamıştım.
Haklısınız hocam bence de biraz abartı kendime yapmayacağım zaten bir arkadaş istedi ona yapacaktım buldumda teşekkür ederim

Arkadakine kızarken öndekine selektör atıp aynı konuma gelmiş oluyorsunuz :D fark olmuyor ki, bence gerek ön gerek arka için olumsuz, sis aç kapa yapabilirsiniz ya da dörtlü flaşör.

Böyle saçma istekler insanın aklına nasıl geliyor çok merak ediyorum. Selektör atınca geri vites ışığı neden yansın, lütfen bu tip apaçi isteklere karşı çıkınız.

Geri