fındıkmotor
Üye
Herkese merhabalar, bazılarının bildiği üzere bu forumda ki yolculuğuma golf 8 impression ile başlamıştım, ardından onu satıp, 2024 şubatta polo life ve onun ardından da, 2024 kasımda kamiq 1.0 premium aldım. Şuan ise hala kamiqle beraberim. Kamiqle alakalı hoşuma gitmeyen bazı durumlardan ötürü, golf 8.5 life düşünüyorum. Kamiqle alakalı hoşuma gitmeyen durumlar ise, süspansiyon konforu (ki buna bağlı olarak şehir içinde ufak yol bozukluklarında şasenin rijit tepkiler vermemesi ve buna bağlı olarak aracın içinde sürekli sallanmak hatta koltukta hareketten dolayı kendini kasarak arabayı kullanmak gibi sıkıntılar.) Bunun yanı sıra direksiyonun düşük hızlardaki manevralarda vw lere göre aşırı sert kalıp insanı yorması. Oturuş pozisyonunun tam olarak ideal bir şekilde ayarlanamaması ve rahatsız bir sürüş. Uzun yolda yüksek süratlerde aracın rüzgarlardan çok fazla etkilenmesi ve bundan dolayı uzun yolda yorgunluk hissi. Dsg nin vites geçişlerini vw lere kıyasla hissettirmesi. Ses sistemi, bluetooth ses kopma problemleri gibi gibi uzayan sıkıntılı durumlar var. Tamam bu zamana kadar ciddi bir arıza veya bir problem yaşatmadı ama günün sonunda araçtan pek fazla memnun olduğumda söylenemez. Bende bunlardan dolayı golf 8.5 life düşünüyorum. Sizlerinde yine sıfır olacak şekilde önerileriniz var mı ? Ek olarakta golf 8.5 kullanan insanlarda araçlarından ne kadar memnun. İyi günler