Golf 8 IQ Light Stop Önerisi

bugrac1nar

Yeni Üye
İsim
Buğra Çınar
Araç
Golf 8
Herkese merhabalar, İstanbul içerisinde sönme yapmayacak ve pembeleşmeyecek led stop arıyorum. Gördüğüm kadarıyla Magneti Marelli Ve Vland markaları bu işi iyi yapıyor fakat Magneti Marelli markasının fiyatı bütçemden fazla geliyor bana. Fiyat çok yüksek olmamak şartı ile beni üzmeyecek stopları nereden temin edebilirim. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Herkese merhabalar, İstanbul içerisinde sönme yapmayacak ve pembeleşmeyecek led stop arıyorum. Gördüğüm kadarıyla Magneti Marelli Ve Vland markaları bu işi iyi yapıyor fakat Magneti Marelli markasının fiyatı bütçemden fazla geliyor bana. Fiyat çok yüksek olmamak şartı ile beni üzmeyecek stopları nereden temin edebilirim. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, biraz daha birikim yapıp magneti marelli almaya çalış diğerlerine gerek yok…

Bu zamana kadar hep replika kullandım mk8'lerimde (vland). Son aldığım araçta piyasada 1 tane düzgün replika stop bulamadım 2 adet stop takımı aldım ikisi de farklı markalar su alma pembe yanma bi taraf parlak yanma vs saçma sapan sorunlar yaşadım.

Nihai sonuç olarak @metinkar desteğiyle m.marelli aldım . Güncel replikaların fiyatını göz önüne alırsak fiyat farkı az zaten.

Tavsiyem ya hiç taktırmayın ya da m.marelli taktırın.

Yorumlarınız için teşekkürler. Fiyat aldığım bir yer M.Marelli marka stoplar için 35.000 TL gibi bir fiyat verdi. Ürünün piyasası hakkında bir bilginiz var mıdır?

Geri