2013 Golf 7 Highline platform

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golf713
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

golf713

Yeni Üye
İsim
Ekrem
Araç
Golf7 highline 150ps
Aracımın üzerinde orjinal mib platform var
Carplay ve kameralı bir sistem düşünüyorum highline uygun orjinal sisteme uyumlu bir platform düşüncesindeyim,mib2 platform taktırsam netice alışmışım,ekranı değiştirmeden

Ekli dosyalar

• 1000064003.jpg
    1000064003.jpg
    218.6 KB · Görüntüleme: 36

Olur hocam hocam Araç higline olduğu icin
Kablolama felan masrafında olmaz

Teşekkür ederim ilave tavsiyeniz varsa sevinirim
Hocam birden çok seçenek var senin icin
Sade carpleyli set
Navıgasyonlu carpleyli set
Navigasyon carpley ve most çıkışlı set( araçta hayalet varsa navigasyonu haritayı hayalet göstergeye yansiltir)
Sormak istediğiniz birsey olursa yada cihaz hakkında yârdım Waatsaptan bana yazabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Son düzenleme:
Sade carpleyli set
Navigasyon carpley ve most çıkışlı set( araçta hayalet varsa navigasyonu haritayı hayalet göstergeye yansiltir)
Sormak istediğiniz birsey olursa yada cihaz hakkında yârdım Waatsaptan bana yazabilirsiniz ekimden geldiği kadar yardımcı olurum
İlginiz için teşekkür ederim
Sonuçta bunu yaparken hizmet konusunda en üst ne ise onu düşünüyorum
Bu saatten sonra araba değiştirmek istemiyorum,arabamdan memnunum
Araçta hayalet yok dedimki hayalet ekranda takarım, yurt dışından malzeme gerirtebilirim,ebay,da bu şekilde malzemeler var, türkiyede düşünebilirim,rakamlar mantıklı olursa
Sonuçta istediğim belli ama nasıl ve ne şekil haraket edicem onu bilmiyorum,benim bilgimi aşan bir konu

Şunlar var ebayda bize uyarmı

Ekli dosyalar

• 1000071835.jpg
    1000071835.jpg
    83.2 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000071836.jpg
    1000071836.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000071837.jpg
    1000071837.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000071838.jpg
    1000071838.jpg
    71.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000071839.jpg
    1000071839.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 12
Sade carpleyli set
Sormak istediğiniz birsey olursa yada cihaz hakkında yârdım Waatsaptan bana yazabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Selamlar hocam, birebir araç var bende de. Direksiyondaki sesli komutu aktif etmek için hangi modeli satın almak gerekir?

Şunlar var ebayda bize uyarmı
Hocam eBay dan bunları Türkiye ye getirtemezsin gümrüğe takılır ancak yurt dışında bir tanıdığın varsa alırsın onun adresine gönderim yaptırırsın ve o sana getirir
Istersen yardımcı olurum

Son düzenleme:
Hocam eBay dan bunları Türkiye ye getirtemezsin gümrüğe takılır ancak yurt dışında bir tanıdığın varsa alırsın onun adresine gönderim yaptırırsın ve o sana getirir
Istersen yardımcı olurum
Ankaradayım bir arkadaş mib2 platform ve 8.2 inç ekranı 35bin tl montajlama dahil fiyat verdi

Ankaradayım bir arkadaş mib2 platform ve 8.2 inç ekranı 35bin tl montajlama dahil fiyat verdi
Hocam mib2 hangi parça numarasına sahip bu önemli mib2 de 8.2 ekran olmaz yanlışın var bana waatsapp tan yaz yada ara sana bu konuyu tam anlatayım ki hataya düşme bende Ankara dayim
0539 258 50 14

Son düzenleme:

Geri