golf713
Yeni Üye
Teşekkür ederim ilave tavsiyeniz varsa sevinirimOlur hocam hocam Araç higline olduğu icin
Kablolama felan masrafında olmaz
Hocam birden çok seçenek var senin icinTeşekkür ederim ilave tavsiyeniz varsa sevinirim
İlginiz için teşekkür ederimHocam birden çok seçenek var senin icin
Sade carpleyli set
Navıgasyonlu carpleyli set
Navigasyon carpley ve most çıkışlı set( araçta hayalet varsa navigasyonu haritayı hayalet göstergeye yansiltir)
Sormak istediğiniz birsey olursa yada cihaz hakkında yârdım Waatsaptan bana yazabilirsiniz ekimden geldiği kadar yardımcı olurum
Selamlar hocam, birebir araç var bende de. Direksiyondaki sesli komutu aktif etmek için hangi modeli satın almak gerekir?Hocam birden çok seçenek var senin icin
Sade carpleyli set
Navıgasyonlu carpleyli set
Navigasyon carpley ve most çıkışlı set( araçta hayalet varsa navigasyonu haritayı hayalet göstergeye yansiltir)
Sormak istediğiniz birsey olursa yada cihaz hakkında yârdım Waatsaptan bana yazabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Hocam eBay dan bunları Türkiye ye getirtemezsin gümrüğe takılır ancak yurt dışında bir tanıdığın varsa alırsın onun adresine gönderim yaptırırsın ve o sana getirirŞunlar var ebayda bize uyarmı
Mib2 harman larda sorunsuz çalışır hocamSelamlar hocam, birebir araç var bende de. Direksiyondaki sesli komutu aktif etmek için hangi modeli satın almak gerekir?
Ankaradayım bir arkadaş mib2 platform ve 8.2 inç ekranı 35bin tl montajlama dahil fiyat verdiHocam eBay dan bunları Türkiye ye getirtemezsin gümrüğe takılır ancak yurt dışında bir tanıdığın varsa alırsın onun adresine gönderim yaptırırsın ve o sana getirir
Istersen yardımcı olurum
Hocam mib2 hangi parça numarasına sahip bu önemli mib2 de 8.2 ekran olmaz yanlışın var bana waatsapp tan yaz yada ara sana bu konuyu tam anlatayım ki hataya düşme bende Ankara dayimAnkaradayım bir arkadaş mib2 platform ve 8.2 inç ekranı 35bin tl montajlama dahil fiyat verdi