SATILIK 2016 1.4 150 hp Ekstralı Tiguan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Holigan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Holigan

Katılımcı Üye

İsim
Burak
Araç
Tiguan
Genel Bilgiler
2016 Model Tiguan 1.4 tsi 150 hp Comfortline dsg 92.500 km
Boya ve Değişen
Boya-değişen-tramer kaydı yok.
Fiyat
1.615.000 TL
Arkadaşlar merhaba.

Severek aldığım, kullandığım ve doldurduğum aracımı model yükseltmek amacıyla satıyorum. Herhangi bir boya, değişen, tramer kaydı yok. Ön tamponda sürtme çizikleri var, sol ön kapı ve sağ kapılarda boyasız göçük düzeltme işlemleri var.

Aracı aldığımdan bu yana; ön-arka 4 koltuk ısıtma, geri görüş kamerası, apple carplay/android auto, lastik basınç sensörü, kayar led sinyalli katlanır ayna, kablosuz şarj ünitesi, metal spor pedal seti, 18" valencia jant (replika), led kapı altı aydınlatmaları gibi eklemeleri yaptım. Carplay ve katlanır aynayı Koray ile (Opsiyonel otomotiv), diğer hepsini Necati abi (Kaygusuz Oto) ile yaptık. Cam tavan, hayalet ekran, led farlar gibi opsiyonları mevcut. Viofo a129 araç kamerası, sahler paspas, 1 takım sıfır ön-arka silecek seti vs. gibi ekstraları da var. Yedek anahtarı mevcut. Ayrıca 17" orjinal jant ve kışlık lastik setini de vereceğim. Bayramda uzun yola gidip geldikten sonra detaylı iç temizlik yaptırıp alacak kişiye tertemiz teslim edeceğim.

Aracın 2. sahibiyim, 2021 yılında 30.000 kmde iken ilk sahibinden aldım. 92.500 kmde şu an. İlk bakımından bu yana bütün bakımları yetkili serviste yapıldı. Son bakımı mart ayında Çankaya Doğuşta yapıldı.

Detayları fotoları bayram sonrası ekleyeceğim, kıymet bilen birine kısmet olmasını isterim. Forumdan gelen arkadaşlara fiyatı düz yaparım. Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

Sarı site linki:

Son düzenleme:
ilanda çok detaylı foto yokmuş hocam, müsait olunca akşam üzeri arayacağım

Geri