A sütunu tavan birleşim yeri sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aria26

Yeni Üye
İsim
yamaç
Araç
2025 Golf 1.5 eTSI 116 Life
Herkese merhaba, geçen hafta 2025 Life paket araçla aranıza katıldım. Bu konuyu açmamdan dolayı eleştireceklere saygım var ama biraz takıntılı biriyim:) Araçtan genel olarak çok memnunum ancak fotoğraflarda görebileceğiniz üzere sol tarafta tavan döşemesiyle a sütunu birleşim yerinde biraz taşma var, sağ tarafta ise sorunsuz gidiyor. Başka araçları da inceledim kiminde var kiminde yok bu sorun. Sizce ne yapılmalı? Normal mi sayılır? Son foto youtube'da incelemesi olan bi r-line'da rastladığım. Kıyas amaçlı koydum, ancak tamamen düzgün olanlar da var.IMG_1973.jpegIMG_1975.jpegIMG_1914.jpeg

sıkıntılı bir durum

Güle güle kullanın. Ben olsam ses filan yapmıyor titremiyor bir gevşeklik filan yoksa dokundurmazdım. Önemli bir şey değil

Güle güle kullanın. Ben olsam ses filan yapmıyor titremiyor bir gevşeklik filan yoksa dokundurmazdım. Önemli bir şey değil
teşekkür ederim, servise göstersem bile normal diyip işlem yapmayacak büyük ihtimal o yüzden dediğiniz gibi yapacağım muhtemelen.

Bu kadar takmayın sıfıra sıfır simetrik yapacak değiller. Bunlardan önce yazılımsal sorunları dert etmeliyiz

Geri