Golf 7 direksiyonda sertlik artışı

golfmdp7

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 7
Arkadaşlar geçen hafta bir kaza geçirmiştim, kaza sonucu sağ ön teker hafif içeri girmişti, ustama gösterdiğimde taşıyıcı ve amörtisör değişecek dedi, ben de servisten orijinal parçaları aldım ve arabaya bugün takıldı, ancak henüz rot ayarı yapılmadı, direksiyon eskisinden bir tık daha sert, bu rot ayarına bağlı olabilir mi ya da alt takımda hangi parçalara bağlı olabilir

Ustanızdan önce ön düzen - alt takım kontrolü yapan bir lastikçi de kontrol etti mi hocam aracı? Herkesin uzmanlık alanı farklı. Ön düzeni lastikçinin kontrolü ardından ustanızın da eklemeleri ile değişmesi gereken parçaların tespiti daha kolay olabilirdi.

Sorunuza gelecek olursak evet, rot ayarı ardından probleminiz giderilecektir.

Cevabınız için teşekkür ederim, maalesef alt takım için başka bir yere göstermedim, şuan göstersem sizce teşhis edebilirler mi başka bir problem varsa, aracın rot ayarı bugün yapıldı bu arada ama ancak aracı alıp test edemedim

rot ayarı yapıldıysa bir sorun yoktur hocam. rot, rotil, fişek veya salıncaklarda bir sorun olması durumunda rot ayarını yapan usta zaten değişmesi gereken parçaları belirtir, değişmeden de rota sokmaz. aracı test ettikten sonra tekrardan deneyiminizi paylaşabilirsiniz. geçmiş olsun, daha büyük kazalar olmaması dileğiyle.

geçmiş olsun, servisten aldığınız amortisör için ne kadar ödediniz acaba ?

Geri