Golf 8 ön park sensörü hassasiyet sorunu

efecagatay

Yeni Üye
İsim
Efe
Araç
Golf 8
Arkadaşlar herkese selam,

Aracım 2024 mk8 model, aracı geriye alıp park asisstanı açıldıktan sonra ileri alınca ön park sensörü hassasiyeti çok yüksek sürekli ötmekte aracın önünde hiçbi şey olmamasına rağmen, hareket ettiğimde çarpışma freni devreye girip ani fren yapmakta araç, bi arızamadır , hatamıdır emin olamadım bi ayarı olabilir belki bulamadım. Garantim devam ediyor ona göre servise götürücem. yardımlarınız olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar herkese selam,

Aracım 2024 mk8 model, aracı geriye alıp park asisstanı açıldıktan sonra ileri alınca ön park sensörü hassasiyeti çok yüksek sürekli ötmekte aracın önünde hiçbi şey olmamasına rağmen, hareket ettiğimde çarpışma freni devreye girip ani fren yapmakta araç, bi arızamadır , hatamıdır emin olamadım bi ayarı olabilir belki bulamadım. Garantim devam ediyor ona göre servise götürücem. yardımlarınız olursa çok sevinirim.
Normal değil bence servise gösterin mutlaka. Plakalığı vs görüyor olabilir mi?

Upvote 1
Plakalığı gördüm ondan olabilir belki denicem, çok teşekkürler. Çünkü hiçbi şekilde ön mesafe ayarlamıyo sadece yüksek sesle ötüyor ve ondan dolayı ani fren yapıyor. Dediğiniz mantıklı

Upvote 0
Plakalıktan kaynaklanıyor olması lazım, güçlü çift taraflı ile plakalıksız montaj yapmanızı öneririm, ben o şekilde kullanıyorum.

Upvote 1

Geri