Golf'ümü satıyorum. Yerine hangi aracı tercih etmeliyim?

Peak2Core

Üye
İsim
M.A
Herkese merhaba. 2013 model midline plus 1.2 tsi manuel golfümü satıyorum. Yeni araç için Bütçem 1.200.000 civarında. Bu miktarın üstü biraz zor. İki kişilik bir aileyiz şuanlık. Araç değiştirme amacım otomatik olsun genellikle şehir içi, arada bir şehir dışı yolculuk yapmak. Fakat çok fazla şehir dışı yolculuğum olmuyor. Aslında yine golf düşünüyorum fakat bu fiyatlara maalesef yüksek model golf yok. Ben de 1-2 yıl durumlar düzelinceye kadar polo alayım diyorum. Fakat polo hakkında pek fazla bilgim yok. Motor seçeneği zaten standart. 1.0 TSI alacağız. Sizin tavsiyeleriniz ne olur? Bu fiyat bandında benim sürüş standartlarıma göre hangi aracı tavsiye edersiniz? 2015-2016 model 1.4 highline golfler var kafamda fakat onda da km ve yaş faktörü var. O yaşlardaki DSG’lerden korkuyorum açıkçası.

Konu hakkındaki görüşlerinizi beklemekteyim. Teşekkür ederim.

Sizin de benim gibi düşük km takıntınız varsa belirttiğiniz fiyata az km yapmış polo mantıklı gibi duruyor.
Belki sever uzun yıllar binmeye devam edersiniz belki birkaç sene sonra satar Golfe tekrar geçersiniz. İkinci elde Golf gibi talep gören bir araç sanıyorum.

Mk7.5 comfortline 1.0 dsg olanlara baktım sizin için, ortalama 100k km de çoğu araç. Daha alt km istersek mk8 life fiyatıyla eşleşiyor araçlar...

Araçların bir çoğu da galeriden olunca şu alınır diyebileceğim ilan göremedim.

Misal şu araç var,
düşük kmli, az tramerli, 3P boyalı, hız sabitleme limitleme far sensörü vb mevcut..
1000063870.png
1000063868.png
Ancak sürücü koltuğu berbat durumda.

Hor kullanım seziyorum, belki kiralık araç vb olarak kullanılmıştır.

Golften sonra sizi tatmin edecek araç bulmak zor olacaktır. Golf ten devam etmelisiniz bence

Bu arada aracınızın özelliklerine ulaşmak için eski konularınıza baktığımda

Hala aynı araç mı var. O zamanlar pek beğenmiştik.

Benim attığım ilanlar biraz basit kalıyor sizin aracın yanında.

Sizin de benim gibi düşük km takıntınız varsa belirttiğiniz fiyata az km yapmış polo mantıklı gibi duruyor.
Belki sever uzun yıllar binmeye devam edersiniz belki birkaç sene sonra satar Golfe tekrar geçersiniz. İkinci elde Golf gibi talep gören bir araç sanıyorum.

Mk7.5 comfortline 1.0 dsg olanlara baktım sizin için, ortalama 100k km de çoğu araç. Daha alt km istersek mk8 life fiyatıyla eşleşiyor araçlar...

Araçların bir çoğu da galeriden olunca şu alınır diyebileceğim ilan göremedim.

Misal şu araç var,
düşük kmli, az tramerli, 3P boyalı, hız sabitleme limitleme far sensörü vb mevcut..
Ekli dosyayı görüntüle 84351
Ekli dosyayı görüntüle 84352
Ancak sürücü koltuğu berbat durumda.

Hor kullanım seziyorum, belki kiralık araç vb olarak kullanılmıştır.

Hocam bunun km bayağı düşük ama çok hor kullanılmış belli. Eledim direk :)

Bu arada aracınızın özelliklerine ulaşmak için eski konularınıza baktığımda

Hala aynı araç mı var. O zamanlar pek beğenmiştik.

Benim attığım ilanlar biraz basit kalıyor sizin aracın yanında.

Evet aynı araç var hocam. Midline fakat aracım çok iyi. Kırmızı sunrooflu proteria jant far stop derken çok gösterişli araç. Talibi de çoktu aslında fakat satmamıştım. Şimdi hanım da kullanacak, o yüzden otomatik bakıyorum. Anlaştık araç bir aksilik olmazsa cumartesi yolcu. : ) Tanıdığım birine gidecek yabancı değil.

Herkese merhaba. 2013 model midline plus 1.2 tsi manuel golfümü satıyorum. Yeni araç için Bütçem 1.200.000 civarında. Bu miktarın üstü biraz zor. İki kişilik bir aileyiz şuanlık. Araç değiştirme amacım otomatik olsun genellikle şehir içi, arada bir şehir dışı yolculuk yapmak. Fakat çok fazla şehir dışı yolculuğum olmuyor. Aslında yine golf düşünüyorum fakat bu fiyatlara maalesef yüksek model golf yok. Ben de 1-2 yıl durumlar düzelinceye kadar polo alayım diyorum. Fakat polo hakkında pek fazla bilgim yok. Motor seçeneği zaten standart. 1.0 TSI alacağız. Sizin tavsiyeleriniz ne olur? Bu fiyat bandında benim sürüş standartlarıma göre hangi aracı tavsiye edersiniz? 2015-2016 model 1.4 highline golfler var kafamda fakat onda da km ve yaş faktörü var. O yaşlardaki DSG’lerden korkuyorum açıkçası.

Konu hakkındaki görüşlerinizi beklemekteyim. Teşekkür ederim.
1.2 golf allstar bakın bence 1.2 den memnunsanız düşük km ler var o fiyata

Merhaba, ben de aynı noktadaydım. Ama şuan kafam netleşti, golf 8 1.0etsi style dan, 1.5 etsi a geçeceğim max. 20bin km bakıyorum bir taraftan.

1.2 golf allstar bakın bence 1.2 den memnunsanız düşük km ler var o fiyata

Hocam hali hazırda 1.2 kullandığım için tekrar golf alırsam 1.4 olur herhalde. 1.5 bütçe yetmeyecek çünkü. Polo olursa zaten tek seçenek var o konuda. Teşekkür ederim.

Golften sonra hiç bir araba kesmiyor insanı :D bağımlılık yapıyor. sizin yerinizde olsam o paraya passat, superb bakardım özellikle superbler çok konforlu ve geniş

Polo güzel araç, DSG leri makyajla beraber yavaşlatıldı bilginiz olsun, makyaj öncesi daha hızlıydı. Haricinde güzeldir.

Geri