aria26
Yeni Üye
- İsim
- yamaç
- Araç
- 2025 Golf 1.5 eTSI 116 Life
Herkese merhaba, geçtiğimiz cumartesi günü 2025 1.5 eTSI Life araç ile aranıza katıldım. Fazla titiz ve dikkatli biri olarak araçta çeşitli kusurlar fark ettim, bunların bir kısmını servis çözecek yakın zamanda. Ancak yeni fark ettiğim ve normal olup olmadığına karar veremediğim bir durum var. Fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere aracın sol marşpiyelinde devam eden çizgide dalgalanma ve dengesizlik söz konusu(ufak şekilde). Sağ tarafta ise düz ve dengeli gidiyor, dışarıda inceleyecek Golf bulamadığımdan kıyaslayamadım ancak malum sitedeki ilanlarda benzer görüntüye sahip 1-2 araca rastladım. Bilgisi olanlardan ricam bu durum normal midir? Sizin araçlarda da benzer durumlar var mı? Servis o bölgenin farklı şekilde boyandığını ve her araçta farklı olabileceğini söylediyse de pek inanmadım.
Bir diğer sorun da sol ön tweeterdan sesin cızırtılı gelmesi. Önceki aracım Taigo'ydu ve onda da bu problem vardı, bluetooth bağlantısını sıfırlayınca ise düzeliyordu. Bunda ise düzeltemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler