Dyson yapıştırıcı lekesi

İsim
Hanifi
Araç
GOLF
Aracıma eski sahibi spoiler uygulaması yapmıştı bugün çıksrtmak zorunda kaldım ama vahim bir tabloyla karşılaştım çoğunu çıkardım plastik spatula ile çizik benzeri şeyler oluştu ama pasta ile gider dedim ama dairesel dyson lekeleri hala duruyor önerisi olan var mı acaba

Aracıma eski sahibi spoiler uygulaması yapmıştı bugün çıksrtmak zorunda kaldım ama vahim bir tabloyla karşılaştım çoğunu çıkardım plastik spatula ile çizik benzeri şeyler oluştu ama pasta ile gider dedim ama dairesel dyson lekeleri hala duruyor önerisi olan var mı acaba
gördüğüm kadarıyla bişey diyemiyorum

Dyson u boyaya zarar vermeden çıkartabileni görmedim.

Falçata ile sabırlı şekilde bıçağı boyaya değdirmeden, Boya üzerine ince bir tabaka Dyson kalana kadar kesmek gerekiyor.

Sonra önce gazyağı ile yumuşatılarak ardınan plastik spatula ile kazıma ve mikrofiber bez ile yavaş yavaş ovalanarak sökülebilir belki.

Yine de bunu yapmadan önce bir kaç oto boyacıya danışınız, belki daha kolay bir yolunu bilen vardır.

.

Sac kurutma makinesi ile isitarak islem belki kolaylasabilir

çoğu gitti birazcık tiner ve ısıtıcı kullandım ama dairesel gözle zor gözüken lekeler kaldı

Olabilecek en az hasar ile atlatmışsınız, geçmiş olsun.

.

Hocam cikmaz o sadece arabaya hasar verir hasarda pasta cilayla gitmez

Son düzenleme:
çoğu gitti birazcık tiner ve ısıtıcı kullandım ama dairesel gözle zor gözüken lekeler kaldı
hocam geçen sene r body kitle beraber ottringen spoiler taktım, dysonla yapıştırdılar, daha sonra gözüme pek hoş gelmedi, çıkarmak istedim. Zorda olsa dyson çıkıyor ama herkes çıkaramaz işi bilene yaptıracaksın. Başka türlü boya her türlü kalkar. Temizlemek baya uğraştırıyor. Temizleyen kişi ısıtma makinesi ve bazı ilaçlarla çıkarmıştı. Tabi normal saç kurutma makinası değil. Daha kuvvetliydi

Ekli dosyalar

• 83C9DB8C-03A8-43B1-BF67-86751AA8DF44.jpeg
    83C9DB8C-03A8-43B1-BF67-86751AA8DF44.jpeg
    149.4 KB · Görüntüleme: 12

Geri