Polo mu Fiesta mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasinerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasinerg

Üye
İsim
yasin
Araç
Golf 7

Hahaha Polo hiç kullanmadım hocam Golf var ama suan golf aşırı konforlu. İki modelde bu kadar konforlu gelmeyecek ama ikisi hakkında fikri olan varsa süper olur. :)
Polo alacaksan 1.4 yerine 1.2 TSI için bütçeni zorlamanı öneririm.

2015 ve üstü 1.2 tsi olsaydı Polo derdim. 2013 olmasından dolayı Polodaki Dsg nin masraf çıkarma riskinden dolayı fiesta derim eğer bu 2 araçtan birisini seçmek zorundaysam ama bu bütçenin biraz üstüne koyma imkanınız varsa 2020+ Clio 1.0 tce xtronic alırım.

Eğer rakam olarak 700 bandında kalabiliyorsanız alternatif fabia da bakabilirsiniz.

polo tercih ederim imkanlar ve olanaklar değiştirebiliyor fikirleri.

Son düzenleme:
Alırsan Ford olursun Zort

diyerekten Polo.

Polo DSG olacaksa kalabalık olmayan, trafiği az şehirden almanız önerimdir

Net Polo, 1.4 motor oldukça sorunsuz ve tork düşük olduğundan dsg oldukça sağlam, vites oranları vs keyifli. Fiesta'daki şanzıman adamı hayattan soğutur.

Eski bir Polo 6R sahibiyim aracım 2013 1.4 atmosferikti manuel vites Chrome Edition paket, eğer Chrome Edition alırsanız donanım olarak da tatmin eder tavsiye ederim.

Polo B segmentinde günlük kullanım için açık ara en iyi araba.B segmenti için baya ferah-geniş,konforu iyi ve aşırı hızlı piyasası var.Fiestanın tek bir iyi yanı var,o da bazılarına direk arabayı aldırıyor,sürmesi çok daha keyifli,polo yol tutmuyor fiestanın yanında.Sizin kullanımınızda polo çok daha mantıklı bence.

4 tane polom oldu kesinlikle polo tavsiye ederim. Bütçeyi biraz zorlarsanız 2015 ve üstü 1.2 tsi almanız daha doğru olur. Yeni platform, güncel motor ve donanım olarak tatmin ediyor.

Arkadaşlar eşime ve kayınvalideme ortak araba alacağız. Polo ve fiesta da arada kaldık. Araç genelde yatacak yılda en fazla 5bin km yapar. Örnek iki aracı aşağı bırakıyorum, görüşlerinizi bekliyorum. Boya durumları değişebilir boyaya çok takılmayın.

Örnek fiesta: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tomatik-vites-plusmasrafsiz-1248236214/detay/

Örnek polo: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bej-led-carplay-geri-gorus-1247663715/detay/
Polo 2014 modelde yeni kasaya geçti, fiyat farkı azsa bir üst kasaya da bakabilirsiniz.

Bu fiyatlar ne böyle diyeceğim ama malum ülkede yaşıyoruz... 2 Ay önce eşimin hastalığında dolayı 140 beygir 1.4T Astra J Cosmo donanım sattım 575'e. 700 binlerileri Fiesta ve Polo da şimdi gördüğüm için şaşırmadım değil... İlla 2 araba seçenek ise kesinlikle Polo olmalı fakat bu polo değil 2015-2016 1.2 Tsi Allstar yada Lounge Donanımlı Polo Olmalı! Fiesta için önemli bir bilgi vermek isterim avrupada sürücü ölüm oranı yüksek olan B segment arabalardan birisidir. Kesinlikle Polo Diyorum ama 1.2 Tsi diyorum... ☺️

Geri