Arkadaşlar selam bugün bir şey fark ettim sunroofla ilgili bir soru sormak istiyorum. Sunroofu tam açmak için komut verdiğimde %85 civarında açılıp duruyor ikinci komutumla kalan kısım açılıyor sizde de böyle mi?
Normal bir durumdur, ilk komutu verdiğinizde %85-90 civarında açılır, 2.ci komutu verdiğinizde tam açılır.Arkadaşlar selam bugün bir şey fark ettim sunroofla ilgili bir soru sormak istiyorum. Sunroofu tam açmak için komut verdiğimde %85 civarında açılıp duruyor ikinci komutumla kalan kısım açılıyor sizde de böyle mi?
Peki burda ne amaçlanmış biliyor musunuz?Normal bir durumdur, ilk komutu verdiğinizde %85-90 civarında açılır, 2.ci komutu verdiğinizde tam açılır.
Hocam bu öyle birşey değil kir yok zorlanarak takılma gibi değil normal bir şekilde duruyorraylara wd40 sıkın parça arızası yoksa düzelir rayları da temizleyin iyice
WD40 orası için uygun değil.raylara wd40 sıkın parça arızası yoksa düzelir rayları da temizleyin iyice
Aynen özel yağı varWD40 orası için uygun değil.
Muhtemelen ray sistemine yükü çok bindirmemek ve içerdeki türbülans ile alakalı olabilir.Peki burda ne amaçlanmış biliyor musunuz?
Tasarımsal bir durum, mühendislik olarak öyle tasarlammış.,Peki burda ne amaçlanmış biliyor musunuz?