Araç pert oldu gibi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Geçmiş olsun hocam
Yukardan bir şey düşmüş olabilir mi park ettiğiniz yerde? Kendi kendine olmaz böyle bir hasar.

Geçmiş olsun hocam
Yukardan bir şey düşmüş olabilir mi park ettiğiniz yerde? Kendi kendine olmaz böyle bir hasar.
evet kendi kendine olmaması lazım etraflarına baktım çizik göremedim bu nasıl oldu aklım almıyor

niye clickbate yapion hocam

yalan söylemiyorum ki kendi kendine pert olmuş

araç daha 6 bin km de eylülde aldım

niye clickbate yapion hocam
Geçen yaşlı birine dedim:
"clickbate haber onlara tıklanmaz" diye.

Pişman oldum, yarım saat clickbate terimi ne demek onu açıklamak zorunda kaldım.

Konu sahibine de geçmiş olsun. Yetkili serviste Kaskodan hasar dosyası açılıp yaptırılır sanırım.

Hocam orası durduk yere öyle olmaz ya birsey düşmüş yada biri vurdu kırdı plastik akşam komple değişecek

İlk defa böyle bir şey gördüm.

Kısa lafın kısası durduk yere olacak iş değil bu işin içinde bı kahbelik olabilir 🤨 Camda bir şey yok çünkü biri gelip bilerek yapmış gibi

İlk defa böyle bir şey gördüm.

Kısa lafın kısası durduk yere olacak iş değil bu işin içinde bı kahbelik olabilir 🤨 Camda bir şey yok çünkü biri gelip bilerek yapmış gibi
bilemiyorum iş yerinde birine dilekçe yazmıştım belki o yapmış olabilir

"Silecek haznesi kapağı" adı verilen kısmın tamamı değil de yarısı değişebiliyormuş ben de tamam dedim 3860 liraya mal oldu yenisini tam oturtmayı becerememişler ama olsun. Fakat çevremde ki herkes bunu değiştirmene gerek yoktu sanayide herhangi bir usta halledebilirmiş dediler bilemedim.

WhatsApp Image 2025-06-04 at 10.20.35 AM.jpeg

"Silecek haznesi kapağı" adı verilen kısmın tamamı değil de yarısı değişebiliyormuş ben de tamam dedim 3860 liraya mal oldu yenisini tam oturtmayı becerememişler ama olsun. Fakat çevremde ki herkes bunu değiştirmene gerek yoktu sanayide herhangi bir usta halledebilirmiş dediler bilemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 84446
Çevredekiler hep konuşur iyi yapmışsınız en sağlamı.

Hayırlı olsun

Ekli dosyayı görüntüle 84446
Hayırlı olsun hocam.
Plastik Kaynak yaptırıp geri taktırsanız,
bu sefer çevreden :
"sıfır araca yazık etmişsin, tertemiz parçayı alıp taktırsaydın ya"
diyen de olacaktı.

Geçmiş olsun tekrardan.

Şimdi sizin araç pert kayıtlı mı oldu?

Hayırlı olsun hocam.
Plastik Kaynak yaptırıp geri taktırsanız,
bu sefer çevreden :
"sıfır araca yazık etmişsin, tertemiz parçayı alıp taktırsaydın ya"
diyen de olacaktı.

Geçmiş olsun tekrardan.

Şimdi sizin araç pert kayıtlı mı oldu?
bazı araçlar abartılmayı hak eder çünkü sıfır aldım 🥹

saolun bu arada

Çevredekiler hep konuşur iyi yapmışsınız en sağlamı.

Hayırlı olsun
teşekkür ederim

Geri