otomatikvites
Yeni Üye
- İsim
- Burak
- Araç
- VW Golf 7 1.6 Highline TDi DSG
Herkese selamlar. Tungsten Gri, 2013 Golf Highline Tdi DSG sahibi olarak aranıza katıldım. Aldığım araçta bazı eksikleri gidermek istiyorum. Öncesinde forumda arama yaptım fakat net ve güncel olması adına sizlere de sormak istiyorum. Hem foruma da kısa bir kılavuz olmuş olur
Şimdiden destek sağlayan herkese teşekkürler.
1-Sağ kısım jant logo metalleri sökülmüş. 2 adet komple kapak mı almalıyım yoksa logo ayrıca alınıyor mu? Kapak almam gerekirse Temu’dan hangi ebat uygun olur Dijon jant için?
2-Sol ön far yıkama kapağı eksik, internetten 150 liraya satılanlardan alıp boyacıda boyatıp takma fikri doğru mudur?
3-Hiçbir aydınlatma performansından memnun değilim. Komple değişimle ilgili;
Ön-far: beyaz-mavi arası en hoş ve performanslı hale getirmem için öneriniz var mıdır?
İç Aydınlatma: LED olmalarına rağmen maalesef performans rezalet,
Stop: Bir sonraki adım olarak da led stop düşünüyorum. Yan sanayi olanlar kalite açısından çok düşükler mi?
4-Rotilde boşluk varmış. Yük bindiği manevralarda ses yapıyor. Bilmediğim bir şey, dümdüz verip değiştirteyim mi tamircime yoksa özel bir marka ürün vs önermeli miyim?
5-yan cam altı fitilleri krom kaplamak istiyorum. Önerileriniz var mıdır?
Saygılar, sevgiler..

1-Sağ kısım jant logo metalleri sökülmüş. 2 adet komple kapak mı almalıyım yoksa logo ayrıca alınıyor mu? Kapak almam gerekirse Temu’dan hangi ebat uygun olur Dijon jant için?
2-Sol ön far yıkama kapağı eksik, internetten 150 liraya satılanlardan alıp boyacıda boyatıp takma fikri doğru mudur?
3-Hiçbir aydınlatma performansından memnun değilim. Komple değişimle ilgili;
Ön-far: beyaz-mavi arası en hoş ve performanslı hale getirmem için öneriniz var mıdır?
İç Aydınlatma: LED olmalarına rağmen maalesef performans rezalet,
Stop: Bir sonraki adım olarak da led stop düşünüyorum. Yan sanayi olanlar kalite açısından çok düşükler mi?
4-Rotilde boşluk varmış. Yük bindiği manevralarda ses yapıyor. Bilmediğim bir şey, dümdüz verip değiştirteyim mi tamircime yoksa özel bir marka ürün vs önermeli miyim?
5-yan cam altı fitilleri krom kaplamak istiyorum. Önerileriniz var mıdır?
Saygılar, sevgiler..