SOS Arızası Ankara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mj3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mj3

Yeni Üye
Araç
Golf 8 Style
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır "Hata: Acil arama fonksiyonu. Lütfen servise gidin." arızası yaşıyorum. Forumdaki arkadaşlardan servise gidenlere 15bin gibi çok yüksek rakamlar söylenmiş. Ankara içi yaptırabileceğim servis harici bildiğiniz bir yer var mı ve dışarda yaptırmanın bir zararı olur mu ?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır "Hata: Acil arama fonksiyonu. Lütfen servise gidin." arızası yaşıyorum. Forumdaki arkadaşlardan servise gidenlere 15bin gibi çok yüksek rakamlar söylenmiş. Ankara içi yaptırabileceğim servis harici bildiğiniz bir yer var mı ve dışarda yaptırmanın bir zararı olur mu ?

Aracın garantili ise evet…

Ben Erwin Oto’da yaptırmıştım aracı satmadan önce vites kolunu ve sos arızasını. 5000 ücreti vardı yaptırdığım zaman

Sosyal medyada önüme gelen yer.

Geri