Golf stop türleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SGbkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SGbkn

Üye
İsim
Salih Göğebakan
Araç
Golf 7,5
Merhaba 7,5 dönüşüm aşamasında olduğum 2015 midplus aracım için İzmir’de led stop taktırabileceğim güvenilir bi yer arıyorum fakat anladığım kadarıyla çok farklı kalitede stop var ve stop türleri farklı. Biri çok ampül görünümü veren ledlere sahipken diğeri kare ledlere sahip. Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi bu garibanı :)

Bildiğim kadarı ile 2 stop türü var, normal kırmızı ve füme diye ayrılıyor. Yan sanayi stopların hepsi hemen hemen aynı. Dış taraftaki stop lambasının park halinde yanan kısımlarındaki peteklerden bazıları hafif soluk yanabiliyor ve bu direkt fark ediliyor. Orijinal harici alacağınız her stop aynı şekilde gözükecektir.

7.5 dönüşüm yazdığınız için comfortline stop lambasını saymadan direkt highline stopu üzerine konuştum.

İzmirdeyim. Aracınıza neler yapmak istediğinizi ve bütçenizi yazarsanız ona göre yardımcı olurum..
Merhaba 7,5 dönüşüm aşamasında olduğum 2015 midplus aracım için İzmir’de led stop taktırabileceğim güvenilir bi yer arıyorum fakat anladığım kadarıyla çok farklı kalitede stop var ve stop türleri farklı. Biri çok ampül görünümü veren ledlere sahipken diğeri kare ledlere sahip. Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi bu garibanı :)

İzmirdeyim. Aracınıza neler yapmak istediğinizi ve bütçenizi yazarsanız ona göre yardımcı olurum..
Hocam birincil önceliğim direksiyona fonksiyonel tuş takımı. Bunun için high gateway ve kodlama gerekiyor sanırım. İkinci olarak 7.5 dizayn led stop bakıyorum. Bu ikisini hallettikten sonra J far kalıyor geriye

Geri