Y yusufboyka Yeni Üye Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Konum Zonguldak Ereğli İsim Yusuf Efe Ulusoy Araç Volkswagen Golf 18 May 2025 #1
KS KS Y yusufboyka Yeni Üye Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Konum Zonguldak Ereğli İsim Yusuf Efe Ulusoy Araç Volkswagen Golf 18 May 2025 #2 aracım 1.2 tsi şanzıman üstü su kaçırıyor termostat değiştim 1 kere ama hala devam ediyor başına gelen hiç oldu mu? Upvote 0
aracım 1.2 tsi şanzıman üstü su kaçırıyor termostat değiştim 1 kere ama hala devam ediyor başına gelen hiç oldu mu?
S Selcuk81 Üye Katılım 17 Eyl 2024 Mesajlar 244 Tepkime puanı 85 Konum İstanbul İsim Selçuk Araç Golf 7 20 May 2025 #3 yusufboyka dedi: aracım 1.2 tsi şanzıman üstü su kaçırıyor termostat değiştim 1 kere ama hala devam ediyor başına gelen hiç oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Yan sanayi takılanlar pek sağlıklı olmuyor kaçırıyor Upvote 0
yusufboyka dedi: aracım 1.2 tsi şanzıman üstü su kaçırıyor termostat değiştim 1 kere ama hala devam ediyor başına gelen hiç oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Yan sanayi takılanlar pek sağlıklı olmuyor kaçırıyor