Jant renk kodu hakkında yardım

eraygkbr

Üye
İsim
Eray
Araç
Golf 7.5 2020 Highline
Arkadaşlar iyi akşamlar iyi günler, acil bir iş dolayısıyla bu jant rengime en yakın kodu bulmam gerekiyor ve baya bi araştırmama rağmen bulamadım, gun metal felan dediler ama alakası yok, hafif bronzumsu bir gri bu. Kısacası yardımınız lazım.

Ekli dosyalar

• 1L4A0523 kopya.jpeg
    1L4A0523 kopya.jpeg
    660.7 KB · Görüntüleme: 35

Merhaba,
Araştırmayı nasıl yaptınız? Aynı yöntem ile zaman kaybetmeyelim acilse..
Bu arada mat siyah olabilir. Etrafın yansımaları farklı gösterebilir.

Son düzenleme:
yok ustam, mat siyah değil boyanmış bir jant bu, araştırma işini google üzerinden aklıma hangi renkler geliyorsa baktım ama bağdaştıramadım…

yok ustam, mat siyah değil boyanmış bir jant bu, araştırma işini google üzerinden aklıma hangi renkler geliyorsa baktım ama bağdaştıramadım…
Yani özel olarak boyanan orijinal olmayan rengi nasıl bilebiliriz.
Bir boyacıya gösterirseniz hazırlar muhtemelen..

sizde haklısınız hocam aynen öyle, yinede sormaktan zarar gelmez diye düşündüm. varsa bilgili birisi kod olmasa bile rengin adını söyleyebilrise çok sevinirim

sizde haklısınız hocam aynen öyle, yinede sormaktan zarar gelmez diye düşündüm. varsa bilgili birisi kod olmasa bile rengin adını söyleyebilrise çok sevinirim

bu şekilde aracın resmini ekleyip jantın rengini sormuşsunuz lakin bu şekilde nasıl tespit edilir yakından jantı alacak şekilde düz bir fotoğraf çekseniz belki bir yorum olur aramızda belki boyacı arkadaşlar vardır yani bunu bu şekilde kimse bilemez ki…

bayağı araştırdım derken jant boyanan yerlere gidip mi sordunuz da bulamadılar rengi makina nasıl bulamaz…

aracı yada jantı aldığınız kişi ile görüşün bence eğer o yaptırdı ise cevabını verecektir…

Son düzenleme:

Geri