1.0 tsi hangi yağ koyulur?

Halit5737

Üye
İsim
Halit
Araç
Golf mk5
Selamlar golf 7.5 1.0 tsi 84 bin de hangi yağ koyulur? Kimi 5-30 kimi 0-20 diyo. Birde araç yağ eksiltiyo en son hangi yağ koyuldu bilmiyoruz elimde 5/30 castrol yağ var eklesem sıkıntılı olur mu? Yani 0-20 koydular diyelim 5-30 ile karışsa bişey olur mu? Teşekkürler.

bunla ilgili konular var araştırın lütfen

Selamlar golf 7.5 1.0 tsi 84 bin de hangi yağ koyulur? Kimi 5-30 kimi 0-20 diyo. Birde araç yağ eksiltiyo en son hangi yağ koyuldu bilmiyoruz elimde 5/30 castrol yağ var eklesem sıkıntılı olur mu? Yani 0-20 koydular diyelim 5-30 ile karışsa bişey olur mu? Teşekkürler.
Öncesinde hangi yağ konulduğunu bilmeniz şart, yok bilmiyorsanız (motor yağını ve yağ filtresini) değiştirmenizi öneririm,

0W-20 / 5W-30 vs.. farklı farklı yağların karışması hiç iyi birşey değildir,

Golf Mk7,5 1.0 TSI uyumlu yağlar;

(VW504.00 / 507.00 onayı olan)
0W-30 ve 5W-30 yağlardır,

Golf Mk7,5 1.0 TSI yağ kapasitesi: 4 Litre

Öncesinde hangi yağ konulduğunu bilmeniz şart, yok bilmiyorsanız (motor yağını ve yağ filtresini) değiştirmenizi öneririm,

0W-20 / 5W-30 vs.. farklı farklı yağların karışması hiç iyi birşey değildir,

Golf Mk7,5 1.0 TSI uyumlu yağlar;

(VW504.00 / 507.00 onayı olan)
0W-30 ve 5W-30 yağlardır,

Golf Mk7,5 1.0 TSI yağ kapasitesi: 4 Litre
Teşekkür ederim bilgileriniz için.

Hic bir sey olmaz elinizdeki yagi ekleyebilirsiniz bu kdar evhamli olmaya gerek yok…Bende 1.0 motoruma 0 20 koydum gayet memnunum ama 5 30 da olur yağ eksitmesinin nedemlerini arastirmanizi oneririm.

Servisin kullandığı yağ 1.0 TSI (MK 7.5) için Castrol Edge 5W-30 LL

Aynı aracı kullanıyoruz ilk yağ değişiminde Motul 8100 xclean 5*30 kullandım eksiltme yapmadı son bakımda liqui moly toptec 4200 5*30 kullandım yağ eksiltiyor önümüzdeki bakımda tekrar Motul'a geçeceğim.

Aynı aracı kullanıyoruz ilk yağ değişiminde Motul 8100 xclean 5*30 kullandım eksiltme yapmadı son bakımda liqui moly toptec 4200 5*30 kullandım yağ eksiltiyor önümüzdeki bakımda tekrar Motul'a geçeceğim.
Motul, Liqui Moly, Castrol vs… aracın yağ eksiltimesi yağ markasından kaynaklanmaz, Eğer ki sahte yağ değil ise.,

(Aldığınız yağ sahte değil ise) buna rağmen yağ eksiltilmesi yaşıyorsanız başka bir probleme işaret etmektedir,

Tabii ne kadar miktar yağ eksiltmesi olduğu da önemli, aracın km’si de önemli, araçta chio/yazılım olup-olmaması da önemli hususlardır.

1.5 116 lık var bende servis bunlara 0w 20 dışı bir şey koymaz değil mi

Motul, Liqui Moly, Castrol vs… aracın yağ eksiltimesi yağ markasından kaynaklanmaz, Eğer ki sahte yağ değil ise.,

(Aldığınız yağ sahte değil ise) buna rağmen yağ eksiltilmesi yaşıyorsanız başka bir probleme işaret etmektedir,

Tabii ne kadar miktar yağ eksiltmesi olduğu da önemli, aracın km’si de önemli, araçta chio/yazılım olup-olmaması da önemli hususlardır.
Merhaba LM'yi Egemotdan Motuluda web sitesine bakarak bayilik verdiği firmadan aldım. Aracım stok yazılım yok 2017 model manuel vites 118k km de. Bakım esnasında kontrol edildiğinde herhangi bir yağ kaçağı yoktu ama LM'yi koyduktan sonra eksiltme yaptı çok az da olsa.

Geri