Fan açma problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sfkblc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sfkblc

Yeni Üye
İsim
Şafak
Araç
Golf 7
Merhaba iyi günler ismim şafak Manisadan yazıyorum. Aracım 1.4 Tsi Golf 7 aracım kısa mesafede (örn: 100-200 metre) fan açıyor ve hiç durmuyor ancak stop edince duruyor devir saati 1 de sabit kalıyor fan açıkken. Konuyla ilgili yardımcı olunursa çok memnun kalırım. Teşekkürler

Merhaba!
Fan müşirini kontrol ettirin.
Soğutma sıvısı normal mı?
Ne zamandan beri böyle?

Upvote 0
Merhaba!
Ne zamandan beri böyle?
Hocam 1.5 aydır fln böyle fan müşiri diyen çok oldu ama güvenemedim dediğiniz gibi pahalı bir malzeme değil değiştireyim bide öyle deneyeyim.

Upvote 0
Allah razi olsun hocam, buna şükür muhtemelen uyuyordu bana vurunca topladı. Biz sağlam olunca arabayi düşünür oldum simdi

Merhaba!
Ne zamandan beri böyle?

Hocam 1.5 aydır fln böyle fan müşiri diyen çok oldu ama güvenemedim dediğiniz gibi pahalı bir malzeme değil değiştireyim bide öyle deneyeyim.
Bende 2004 golf 5 var, biraz yol aldıktan sonra fan açıyor ve duruyor sonra tekrar açıyordu. Akümü değiştirdiğimden beri çok şükür böyle bir problemim kalmadı neden bilmiyorum :) denk gelmişte olabilir. Benim de aklıma üşür gelmişti genellikle bunu değiştirin veya dış sıcaklık sensörü var onu değiştirin diyorlar. ben ikisini de aldım ama gerek kalmadı..

Upvote 0

Geri