ALINIK Koltuk ısıtma için bcm aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SerhatK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SerhatK

Üye
İsim
Serhat Korkut
Araç
Golf 1.0 TSİ-Süperb 1.5 TSİ
Arkadaşlar selamlar 2018 1.4 comfortline aracıma koltuk ısıtma sistemini yaptık ancak bcm desteklemiyor ilk baktığımızda destekleyen kodları veriyordu fakat bendeki bcm versiyonunda ısıtma desteği mevcut değil elinde olup satmak isteyen varmı birde bakarken hangi kodlara bakmalıyım

Kodlardan önce o pinler BCM nin üzerinde var mı ona bakman gerek bence.

Arkadaşlar selamlar 2018 1.4 comfortline aracıma koltuk ısıtma sistemini yaptık ancak bcm desteklemiyor ilk baktığımızda destekleyen kodları veriyordu fakat bendeki bcm versiyonunda ısıtma desteği mevcut değil elinde olup satmak isteyen varmı birde bakarken hangi kodlara bakmalıyım
Koltuk ısıtma destekleyen ambiyas destekleyen bcm vardır görselini ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_0515.jpeg
    IMG_0515.jpeg
    229.4 KB · Görüntüleme: 33
Koltuk ısıtma destekleyen ambiyas destekleyen bcm vardır görselini ekledim
Hocam t roc bcm si deneyeceğiz birtane pinler dolu bcm üzerinde 5Q1937084A numaralı olmazsa iletişime geçeceğim sizinle çok teşekkürler👍

Arkadaşlar, bugün itibariyle koltuk ısıtma sistemini aktif ettik sorunsuz çalışıyor. Bununla birlikte katlanır aynalarımızı, j led farlarımızı, arka kısım ayak altı aydınlatmalarımızında montajı geçen haftalarda tamamlanmıştı,Bal Garaj @İlker34 tüm süreçte, montaj, kodlama vb. hususlarda titizlike ilgilendi tekrardan teşekkür ediyorum 👍

Geri