Geri kamera sorunu

İsim
Baran
Araç
Golf8
Arkadaşlar golf 1.0 etsi kullanıcısıyım gün geçmesin ki bi sorun çıkmasın geri kameram geri takınca kamera hatası veriyor servis yaptık dedi aldım 1 ay sonra yine aynı hata servis aynı arıza verirse kamera ve tehsisat değişecek diyor neden diyorum kablolarda ezilme var diyor arabanın arkadan bir kazası yok ezilecek bir yerde değil başına böyle bir sorun gelen oldu mu bu araçlarda sürekli kamera arızası var araç sürekli serviste bakım yapıldı iyi niyet garantisi devam ediyor normal garanti yok böyle bi sorun başına gelip servisten yaptıran varsa benle paylaşabilir mi bide aracımın göğüs kısmında işaretlediğim kısımlarda çatlama mevcut aracım 33 binde daha hakem heyetine gidicem bunla beraber yardımcı olursanız sevinirim

Herkese iyi hafta sonları dilerim.
Yaklaşık 1.5 ay önce galeriden 2022 1.0 etsi bi araç aldım. Aracı almadan önce geri görüş kamerasının açılamdığını hata verdiğini fark ettim. Galerici arkadaş ben onu servise götürüp hallederim dedi, tamam dedim. Neyse servise götürmüş, servisde aracın uzun süre çalıştırılmadan durduğu için kameranın kendini korumaya aldığını söylemiş, daha sonra akü başlığının birini sök tak yaparak tekrar aktif hale getirmişler ve bu işlem içinde 4.500 tl almışlar. Neyse aracı aldım 2 hafta kadar hiç bir sorun yaşamadım ama daha sonra aynı sorunu yineledi. Bende kendim akü başlığını söküp taktım düzeldi. Yalnız bu sefer 10 gün sürmeden yine hata verdi. Tekrar söküp taktım akü başlığını yine düzeldi, ama bu sefer 4-5 gün sonra yine hata verdi. Vitesi geriye takınca düzenek çalışıyor ama kameranın önü açılmıyor. vagcom cu bir usta da sorunun kameradan değil beyinle alakalı olabileceğini, iyi bi beyinci usta tanıdığını söyledi, ona yönlendirdi fakat konu araç beyni olunca çok da içim el vermedi gitmeye. Önce sizlerin bi fikrini almak istedim.
Bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar herkese.

Upvote 0
aynı sorun bendede vardı çözemedik yapılıyor tekrar arıza veriyordu internetten bulduğum bir aksesuarcı tetiklemeyi lensin yaptığını söyleyip 14.500 TL ile komple değişim yerine sadece lensi değiştirip 4 bin liraya çözdü sorun bitti
Hangi memleket acaba? Sorun için ustaya danışmak isterim. Sanki benim sorunumla benzer sorun.

Upvote 0

Geri