Olsun hocam sonuçta ülkemiz şartlarında konuşmak gerekirse şase ucu işlemsizi varken neden işlemlisini alayım algısı da var

Aynı konu airbag ve ağır kayıt içinde geçerli ve yakın fiyatlar oldukça ağır kayıt piyasasını çok etkiliyor.
İstanbul'da yaşıyorum ben arkadaşımın kaza yapıp pert ettiği aracı sovtaj üzerinden aynı arkadaş grubumuzdan şaseci bir arkadaşımız aldı topladı. Kaza ocakta yapıldı şubat ortası ihalesi yapıldı. Kaza yapan arkadaşa 720.000TL para ödendi pert araç için. Alan arkadaş 380.000e ihaleden aldı airbag kaporta şase total 110k maliyetten sonra toparladı araçta düzen tuttu diye şanslıydık(gerçi kazadan sonra mekanik kısım komple elden geçti kendi şansımızı kendimiz doğurduk)
380+110+tescil masrafları,çekici otopark vs 510.000TL maliyeti oldu. 510.000TL'ye ağır kayıtlı golfe binilir ama 700.000e yakın paralara maloduysa ben olsam düşünür sorgulardım. Eğer 700.000 dip ilanı varsa veya satacağınızı düşünüyorsanız satıp kayıtsız airbagleri orj iç kısımlarında işlem olmayan araç alırım çok hafif bir eklemeyle hatta eklemeye gerek kalmadan... İleriye dönük araç değiştirmeyi model yükseltmeyi düşünüyorsanız benden nacizane bir tavsiye olsun hocam çünkü ileriki süreçlerde araç fiyatları yükseldikçe kayıt mevzusu yüzünden yerinde sayar