Bu yazılım iişleri çıktığında hevesleniyordum hep önceki araçlarıma yaptırmaya,ama bir türlü nasip olmamıştı.Sonra fikir değiştirdim,zira nette çok bilgi kirliliği var ve hatta birçok arkadaşımıda vazgeçirmiştim.Günümüzde yine olumlu bakmaya başladım nitekim bu bizim 1.4 motor epey ün saldı,You Tube'de birçok video var adamlar sağlıklı bir şekilde 200-250hp alıyorlar,hemde motora neredeyse birşey yapmadan sadece turbo+Dp+yazılım+filtre'ile vs.Madem bu motor buraları zorluyor ozaman basit bir stage 1 ne yapabilirki buna deyip bende yazılım attırdım Ecufast'te,RSA'dan fiyat aldım Ecufast'ın 2 katı fiyattı,tamam iyiler hoşlarda neyi farklı yapıyorlarda fiyat 2 katı dedim ve Ecufast'ı deneme kararı aldım.Yazılımı 1 ay önce felan attırdım daha yeni test etme fırsatım oldu,araçla yurtdışına çıktım,hertürlü test ettim zorladım,rahatlıkla söyleyebilirimki araç çok daha atik,alt devirler daha seri,araç daha iyi ivmeleniyor,yani beklentimin üzerinde diyebilirim,çok keyifli oldu araç.K&N kutu içide var,araç buarada 80 binde 1.4 manuel Euro6