Replika U led fara viraj aydınlatma

zserdar

Yeni Üye
İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum olacaktı 2014 comfortline aracıma U led far aldım replika far grubunda viraj aydınlatması ve ampulu var ancak bağlantı yok. Dönüşe duyarlı sisleri var aracımın bu iki aydınlatma arası bağlantı atsam çalışır mı basit mi kablo şeklinde. Ya da sağlıklı olacak ne olursa o şekilde yaptırsam ve kullansam. Bilgisi olanlardanIMG_2750.jpeg destek istiyorum.

Sislerim olduğu hatta ek yük bindirmez mi acaba bu işlem.
Yani hem sis ampülü hem dönüş farı ampülü aynı hat üzerinden beslenmiş olacak, bana riskli geldi.

Viraj farı için kablo yoksa Ek kablo çekip bcm deki ilgili pinlere bağlantı yapılacak ve kodlama yapılacak. İlgili pinler yoksa boş pinlere bağlantı yapıp kodlama yapılacak.

Aykanın karşısında Coding Kayseri var, bir ara gösterin hocam belki yapar.

Bu arada araç BP plaka mı?

Sislerim olduğu hatta ek yük bindirmez mi acaba bu işlem.
Yani hem sis ampülü hem dönüş farı ampülü aynı hat üzerinden beslenmiş olacak, bana riskli geldi.

Viraj farı için kablo yoksa Ek kablo çekip bcm deki ilgili pinlere bağlantı yapılacak ve kodlama yapılacak. İlgili pinler yoksa boş pinlere bağlantı yapıp kodlama yapılacak.

Aykanın karşısında Coding Kayseri var, bir ara gösterin hocam belki yapar.

Bu arada araç BP plaka mı?
Teşekkür ederim sisleri çok aktif kullanmadığım için öyle düşünmüştüm ama dediğiniz gibi risk.
Dediniz yere bir göstereyim belki bir çözüm olur.

Yok plakam o değil.

Teşekkür ederim sisleri çok aktif kullanmadığım için öyle düşünmüştüm ama dediğiniz gibi risk.
Dediniz yere bir göstereyim belki bir çözüm olur.

Yok plakam o değil.
Ora olmazsa da Googledan bakın birkaç yer daha var, oralara da sorarsınız hocam.

Bir araç vardı aynı sizinki gibi aktif değildi viraj farı... o araç sandım ondan sordum plakayı hocam.

Geri