Vallaha ne yapcam bilmiyorum servis bile bişey demediHibrit otomatik araçlarda enerji geri kazanımından dolayı frenlerde garip hisler olabiliyor ancak manuel araçta neyden kaynaklı bilmiyorum westnghouse de bir sıkıntı olabilir belki sizin araçta
Westinghouse kaynaklıda olabilir, fren hidroliği kaynaklıda olabilir. Fren hidroliği seviyesinde bir sıkıntı var mı? Yetkili servis mi bakmıştı?Arkadaşlar aracım2022 model manuel golf son 2 haftadır frende bazen sertleşip yumuşama oluyor servise götürdüm sorun yok deyip teslim ettiler başına böyle birşey gelen var mı?
Hidrolik seviyesi normal evet yetkili servisWestinghouse kaynaklıda olabilir, fren hidroliği kaynaklıda olabilir. Fren hidroliği seviyesinde bir sıkıntı var mı? Yetkili servis mi bakmıştı?
Frende tutmama gibi sorunda yaşadınız mı? Başka yetkili servise de gösterebilirsiniz. Araç 2022 model dediniz, ilk fren hidroliği 3 yıl sonra oluyor yani 2025 te. Bakım zamanınız geldi mi gelmedi bilmiyorum aklınızda olsun.Hidrolik seviyesi normal evet yetkili servis
Tutmama sorunu olmuyor araç 2024 çıkışlı 2 sene yatmış yinede değiştirmem gerekiyormu hidroliğiFrende tutmama gibi sorunda yaşadınız mı? Başka yetkili servise de gösterebilirsiniz. Araç 2022 model dediniz, ilk fren hidroliği 3 yıl sonra oluyor yani 2025 te. Bakım zamanınız geldi mi gelmedi bilmiyorum aklınızda olsun.
Bekleyince de bozulan sıvı. Sıfır araçda 3 yıl, sonrasında 2 yılda bir önerilir. Çok geç değişince fren sisteminde arızalara yol açma olasılığı oluyor diye biliyorum. Siz 1 yıl sonra değiştirseniz bozulacak diye olay yok ama yaşadığınız sorun net neyden kaynaklı bilemiyorum. Müsait zamanda başka yetkili servise de gösterin derim.Tutmama sorunu olmuyor araç 2024 çıkışlı 2 sene yatmış yinede değiştirmem gerekiyormu hidroliği
Sağolun teşekkür ederim bilgilendirme içinBekleyince de bozulan sıvı. Sıfır araçda 3 yıl sonrasında 2 yılda bir önerilir. Çok geç değişince fren sisteminde arızalara yol açma olasılığı oluyor diye biliyorum. Siz 1 yıl sonra değiştirseniz bozulacak diye olay yok ama yaşadığınız sorun net neyden kaynaklı bilemiyorum. Müsait zamanda başka yetkili servise de gösterin derim.
Birde şunu sorayım garanti olduğu halde servis frenlerde birşey yok diyor somut kanıt lazımmış hata filan vermesi gerekiyormuş nasıl kanıtlayabilirim sorun olduğunuBekleyince de bozulan sıvı. Sıfır araçda 3 yıl sonrasında 2 yılda bir önerilir. Çok geç değişince fren sisteminde arızalara yol açma olasılığı oluyor diye biliyorum. Siz 1 yıl sonra değiştirseniz bozulacak diye olay yok ama yaşadığınız sorun net neyden kaynaklı bilemiyorum. Müsait zamanda başka yetkili servise de gösterin derim.