Araçta discovery pro var mı? Ses açma tuşun analogsa yoktur dokunmatikse discovery produr.Merhaba arkadaşlar golf 7.5 aracim var geniş ekranlı yeni nesil android auto ve Apple car usb kablosu ile bağlanıyor kablosuz bağlantı mevcut mu
Obd cihazı gerekliBu özellikler nasil acilir
Off road modu
8 renk ambiyans
Esc spor modu
Kapı uyarı sinyalleri vsvs…
Tabi yardımcı olursanız sevinirimEğer sende yoksa yardımcı olabilirim
Unver.ozturkForum üzerinden özel mesaj atmayı beceremedim rica etsem iletişim için instagram adresinizi paylaşabilir misiniz
discovery proda kablosuz apple carplay ve Android auto olduğuna eminmisiniz hocam, aracımda discovery pro var fakat kablosuz bağlanmıyor diye biliyorum car play ve Android autoAraçta discovery pro var mı? Ses açma tuşun analogsa yoktur dokunmatikse discovery produr.
Eğer analogsa malesef o ünitelerde wifi anteni girişi olmadığı için kablosuz yok. İstiyorsan carlinkit benzeri ürün alıp kablosuz kullanabilirsin.
Eğer discovery pro varsa zaten kablosuz apple carplay desteği vardır. Android auto kablosuz bağlanmayabilir o da vagcomla açılabiliyor.
Olmaz hocam olmaz kablosuz carpleyAraçta discovery pro var mı? Ses açma tuşun analogsa yoktur dokunmatikse discovery produr.
Eğer analogsa malesef o ünitelerde wifi anteni girişi olmadığı için kablosuz yok. İstiyorsan carlinkit benzeri ürün alıp kablosuz kullanabilirsin.
Eğer discovery pro varsa zaten kablosuz apple carplay desteği vardır. Android auto kablosuz bağlanmayabilir o da vagcomla açılabiliyor.
Haklısınız hocam passatlardaki mib3 ünitelerle aynı ekranı kullanınca bir an golf7,5larda da kablosuz olur gibi düşündüm yanlış oldu.discovery proda kablosuz apple carplay ve Android auto olduğuna eminmisiniz hocam, aracımda discovery pro var fakat kablosuz bağlanmıyor diye biliyorum car play ve Android auto