Android auto ve apple car

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogu

Yeni Üye
İsim
Doğu
Araç
Golf 7.5
Merhaba arkadaşlar golf 7.5 aracim var geniş ekranlı yeni nesil android auto ve Apple car usb kablosu ile bağlanıyor kablosuz bağlantı mevcut mu

Merhaba arkadaşlar golf 7.5 aracim var geniş ekranlı yeni nesil android auto ve Apple car usb kablosu ile bağlanıyor kablosuz bağlantı mevcut mu
Araçta discovery pro var mı? Ses açma tuşun analogsa yoktur dokunmatikse discovery produr.

Eğer analogsa malesef o ünitelerde wifi anteni girişi olmadığı için kablosuz yok. İstiyorsan carlinkit benzeri ürün alıp kablosuz kullanabilirsin.

Eğer discovery pro varsa zaten kablosuz apple carplay desteği vardır. Android auto kablosuz bağlanmayabilir o da vagcomla açılabiliyor.

Bu özellikler nasil acilir

Off road modu

8 renk ambiyans

Esc spor modu

Kapı uyarı sinyalleri vsvs…

Eğer sende yoksa yardımcı olabilirim

Forum üzerinden özel mesaj atmayı beceremedim rica etsem iletişim için instagram adresinizi paylaşabilir misiniz

Araçta discovery pro var mı? Ses açma tuşun analogsa yoktur dokunmatikse discovery produr.

Eğer analogsa malesef o ünitelerde wifi anteni girişi olmadığı için kablosuz yok. İstiyorsan carlinkit benzeri ürün alıp kablosuz kullanabilirsin.

Eğer discovery pro varsa zaten kablosuz apple carplay desteği vardır. Android auto kablosuz bağlanmayabilir o da vagcomla açılabiliyor.
discovery proda kablosuz apple carplay ve Android auto olduğuna eminmisiniz hocam, aracımda discovery pro var fakat kablosuz bağlanmıyor diye biliyorum car play ve Android auto

Mib3 harici kablosuz carpley olmaz
Ama birkaç çeşit cihaz var onlarla beraber kullanıldığında kablosuz carpley olur

Olmaz hocam olmaz kablosuz carpley

discovery proda kablosuz apple carplay ve Android auto olduğuna eminmisiniz hocam, aracımda discovery pro var fakat kablosuz bağlanmıyor diye biliyorum car play ve Android auto
Haklısınız hocam passatlardaki mib3 ünitelerle aynı ekranı kullanınca bir an golf7,5larda da kablosuz olur gibi düşündüm yanlış oldu.

Kablolu carplay olan arkadaşlar için ucuz çözüm önerim USB bellek şeklinde olan carplay/android auto adaptörlerini denemelerini tavsiye ederim.

Ben ali den 18€ ya almıştım ve oldukça iyi çalışıyor. Ayrıca yarın bir gün aracı satma durumda koyup cebinize gidersiniz.

Geri