GOLF 8 Ön tampon ızgarası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ismaill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismaill

Yeni Üye
İsim
ismail
Araç
Golf 7
Öncelikle herkese selamın aleyküm beyler ön tampondaki kırık beyaz kısmı tampon değiştirmeden nasıl halledebilirim? Bunun için ne almam gerekiyor hangi parçaları almalıyım bilgisi olan var mı? internette birkaç parça ürün buldum ama emin olamadım aradığımın o olduğuna daha önce başına gelen oldu mu

Ekli dosyalar

• 86eb015e-a2fb-4280-b60a-bd390a4d6128.jpeg
    86eb015e-a2fb-4280-b60a-bd390a4d6128.jpeg
    122.7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1225.png
    IMG_1225.png
    494.8 KB · Görüntüleme: 30
Oradaki beyaz boyanmış parçalar takmatik gibi servisten alıp boyatacaksın yada çıkmacılara bak…

Upvote 0
Oradaki beyaz boyanmış parçalar takmatik gibi servisten alıp boyatacaksın yada çıkmacılara bak…
hocam aramadığım sormadığım yer kalmadı o beyaz boyanmış parçalar tamponla beraber geliyormuş ön ızgaralarda o beyazlar için boşluklar var 3-4 tane yetkili servise ve 10-12 tane de yedek çıkmacıya sordum hiçbir yerde yok ancak tampon değişimi yapılır dendi

Upvote 0
hocam aramadığım sormadığım yer kalmadı o beyaz boyanmış parçalar tamponla beraber geliyormuş ön ızgaralarda o beyazlar için boşluklar var 3-4 tane yetkili servise ve 10-12 tane de yedek çıkmacıya sordum hiçbir yerde yok ancak tampon değişimi yapılır dendi

Piyasa da üstüne takılan metal renk var al ondan boya tak olur bence…

Örnek;

https://shbd.io/s/7gdGDTC4

Upvote 0
Yeni bir tampon alman gerekiyor kırılan beyaz kısım tamponun parçası siyah plastik kısımlar ise 3 parçalı ızgara ızgaraları bulabilirsin fakat beyaz kısım tamponun ta kendisi.

Upvote 0

Geri