2020 Dolu golf aracımın ortalama piyasasını bulmaya çalışıyorum.

uranusgrey_golf

Katılımcı Üye

İsim
Furkan
Merhaba ,

Aracım Golf 7.5 2020 model 1.0 TSI 115 BG Midline Plus + Işık paket fabrika çıkışlı. Aracın km si 47.700 ve 47.600 de bakımı yapıldı balatalar-lastikler sıfırlandı.

Aracımda ek olarak :

-ACC
-Kör nokta uyarı sistemi
-Manevra frenlemeli ön-arka park assist (çarpma durumunda otomatik frenleme yapıyor.)
-Front assist plus var kaza durumlarında cisim tespiti yapıp fren kazıklaması yapıyor.
-Arka trafik uyarı sistemi (kör nokta ile geliyor.)
-Mode selection butonu + lisanslı yüklendi (mode-esp off-start stop butonu mevcut araçta)
-Hız Limitleme sistemi
-Hız Sabitleme sistemi
-Golf R orjinal yan metal aynalar
-Katlanır ısıtmalı aydınlatmalı ve kör nokta uyarılı yan aynalar

mevcuttur. Aracımın boş paketleri 1 milyondan başlayıp 1.150.000 ye kadar gidiyor ancak hepsi boş paket veya park sensörleri aksesuarcıda takılmış ses uyarılı.

Aracım için sizce hangi aralıkta bir fiyat belirlemem en uygunu olur ? Tüm bakımlar doğuşta yapıldı araç Doğuş Oto dışında vidası dahi sıkılmadı.

Merhaba ,

Aracım Golf 7.5 2020 model 1.0 TSI 115 BG Midline Plus + Işık paket fabrika çıkışlı. Aracın km si 47.700 ve 47.600 de bakımı yapıldı balatalar-lastikler sıfırlandı.

Aracımda ek olarak :

-ACC
-Kör nokta uyarı sistemi
-Manevra frenlemeli ön-arka park assist (çarpma durumunda otomatik frenleme yapıyor.)
-Front assist plus var kaza durumlarında cisim tespiti yapıp fren kazıklaması yapıyor.
-Arka trafik uyarı sistemi (kör nokta ile geliyor.)
-Mode selection butonu + lisanslı yüklendi (mode-esp off-start stop butonu mevcut araçta)
-Hız Limitleme sistemi
-Hız Sabitleme sistemi
-Golf R orjinal yan metal aynalar
-Katlanır ısıtmalı aydınlatmalı ve kör nokta uyarılı yan aynalar

mevcuttur. Aracımın boş paketleri 1 milyondan başlayıp 1.150.000 ye kadar gidiyor ancak hepsi boş paket veya park sensörleri aksesuarcıda takılmış ses uyarılı.

Aracım için sizce hangi aralıkta bir fiyat belirlemem en uygunu olur ? Tüm bakımlar doğuşta yapıldı araç Doğuş Oto dışında vidası dahi sıkılmadı.

Hayırlı satışlar…

Fazla bir etkisi olmaz gibi geliyor…

Yeni nesil için aynı böyle konu açan arkadaşın aracında 400-500b işlem var ama bir değeri yok satarken 3/1 ilave anca…

Sende yaptırdıklarının fiyatı çıkarıp 3/1 ekleyerek devam edebilirsin diye düşünüyorum…

Hayırlı satışlar…

Fazla bir etkisi olmaz gibi geliyor…

Yeni nesil için aynı böyle konu açan arkadaşın aracında 400-500b işlem var ama bir değeri yok satarken 3/1 ilave anca…

Sende yaptırdıklarının fiyatı çıkarıp 3/1 ekleyerek devam edebilirsin diye düşünüyorum…
Metin abi ben yaptırırken fiyatlar çok ucuzdu şuan acc - kör nokta - r line direksiyon - park assist vs ne kadar hiç bilmiyorum. ama boş araç fiyatınada satmam gibi asla. Tüm aracı Necati Abi yaptı tüm retrofitler onun elinden yapıldı fabrikasyon şekilde.

47000 km boyunca 1 kere arıza vermeyen bir aracın ederi bence boş araç kadar olmaz (galericilere kalsa üstüne fiyat düşürür ama işin aslı öyle değil)

Metin abi ben yaptırırken fiyatlar çok ucuzdu şuan acc - kör nokta - r line direksiyon - park assist vs ne kadar hiç bilmiyorum. ama boş araç fiyatınada satmam gibi asla. Tüm aracı Necati Abi yaptı tüm retrofitler onun elinden yapıldı fabrikasyon şekilde.

47000 km boyunca 1 kere arıza vermeyen bir aracın ederi bence boş araç kadar olmaz (galericilere kalsa üstüne fiyat düşürür ama işin aslı öyle değil)

Elden satmak her zaman değerli…
İşin aslı araca sonradan birşey yapıp onları üstüne ekleyip satma zor sadece satışını hızlandırır bak ufak bir matematik yapalım…

İkinci el 2024- 2025 model 10b km sıfır gibi mk8.5

life 1.7
style 1.9
rline 2.2
ikinci el satılıyor…

şimdi benim araç;

2023 19b km de mk8 life 1.5 den satılıyor ben şimdi araca şuan ki bedelle 500b ilave yapmışım benim araç 2 ye nasıl satılır yeni kasa araçlar varken kim alacak yine aynı rakamdan satmam lazım alanda Allah razı olsun denesi lazım:)

Bu nedenle ya herşeyi söküp parçaları satacaksın kendine bütçe açacaksın yada 50-100 üstüne koy dene neye giderse kar demek lazım ihtiyacın yok ise bence bin devam et çünkü bu rakamın üstüne koyup yeni kasa alırım der almak isteyen…

Keyfini çıkar…

Son düzenleme:
Son birkaç gündür Golf 2. el piyasasına bakıyorum. Golf7/7.5 fiyatları Golf8 fiyatlarına yakın. Biraz koyup yeni kasa alınıyor. Öyle olunca 7/7.5 niye satılsın diyorum.(7/7.5 kasanın kalitesi sorunsuzluğu ayrı ona bir şey demiyorum). Golf8 fiyatlarına bakınca da sıfırlarına yakın fiyatlar isteyen oluyor. Gsr2 muhabbeti 2024 öncesi araçların fiyat dengesini biraz bozdu gibi.

Sizin araç içinde max 1250 olabilir hızlı satılır mı muamma. Nasip işi.

1150-1200 fiyatlara daha rahat gider gibi ama insan emek verince fiyat düşük kalıyor.

Hayırlı satışlarınız olsun, elbet bir meraklısı ilgilisi çıkar.

Geri