2023 1.0 rline tam dolu aracım ne kadar eder

eraykocer

Üye
İsim
Eray
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Rline
Arkadaşlar merhaba,

Ev alma planı içerisindeyiz aracımı satmayı planlıyorum ama ne kadar yapacağına karar veremedim araçta rline standart donanıma ek şu özellikler var;

Mod tuşu(normalde 1.0 larda bulunmuyor)
Kablosuz Carplay
Discovery Pro 3 ve Navigasyon
Acc
Travel assist
Front asist
Şerit Takip
Tabela Okuma
Uzun far asistanı
Harman kardon ses sistemi
18inc bergamo jant
Arka Stoplar iqled önler led plus far

Aracın kilometresi 23bin ve kaza bela trameri yok hatasız bir araç sizce ne kadar eder?
IMG_0637.JPEG
Ekran görüntüsü 2025-04-18 212832.png

Son düzenleme:

Arkadaşlar merhaba,

Ev alma planı içerisindeyiz aracımı satmayı planlıyorum ama ne kadar yapacağına karar veremedim araçta rline standart donanıma ek şu özellikler var;

Mod tuşu(normalde 1.0 larda bulunmuyor)
Kablosuz Carplay
Discovery Pro 3 ve Navigasyon
Acc
Travel assist
Şerit Takip
Uzun far asistanı
Harman kardon ses sistemi
18inc bergamo jant
Arka Stoplar iqled önler led plus far

Aracın kilometresi 23bin ve kaza bela trameri yok hatasız bir araç sizce ne kadar eder?
Ekli dosyayı görüntüle 83535
Ekli dosyayı görüntüle 83536

Hayırlı satışlar olsun…

Tahminim:
1.700.000 civarı hızlı satar (7-15 gün)
1.750.000 civarı biraz bekler (15-30 gün)

Aciliyet durumunuza göre karar verilebilir.

Benzer fiyatlarda life 8.5 olanların ikinci el fiyatları tırmanışa geçerse sizin araca ilgi artar gibi.

Aracınızın maşallahı var epey dolu özellikler var. Normal standart r line olanlara 1.7-1.8 arası fiyatlar yazmışlar. 1.7 ye rahat gitmesi lazım aracınızın. Bu arada mod tuşu aktif çalışıyor mu?

Aracınızın maşallahı var epey dolu özellikler var. Normal standart r line olanlara 1.7-1.8 arası fiyatlar yazmışlar. 1.7 ye rahat gitmesi lazım aracınızın. Bu arada mod tuşu aktif çalışıyor mu?
Evet aktif çalışıyor direksiyon hissiyatı ve gaz tepkisi değişiyor

Konuyu okumaya aşağıdan başladım. Arkadaşlar 1700 1750 diyince 1.0 araca o fiyatları kimse vermez diyordum ancak aracın doluluğunu görünce fikrim değişti. Şahsi fikrim aracınızın kıymetini bilin 1.0 olmasa ben de almak için bir düşünürdüm. Galerilerin yazdığı uçuk kaçık fiyatları gözardı edersek tahminimce arkadaşların dediği gibi 1700 1750 civarı gider

Hayırlı satışlar
Yaklaşık 15 gün önce , 23 binde yarış mavisi r line hasar kayıtsız aracı 1683e DOD dan satın aldım

Konuyu okumaya aşağıdan başladım. Arkadaşlar 1700 1750 diyince 1.0 araca o fiyatları kimse vermez diyordum ancak aracın doluluğunu görünce fikrim değişti. Şahsi fikrim aracınızın kıymetini bilin 1.0 olmasa ben de almak için bir düşünürdüm. Galerilerin yazdığı uçuk kaçık fiyatları gözardı edersek tahminimce arkadaşların dediği gibi 1700 1750 civarı gider
Hocam aynı aracın hem 1.0 ını hemde 1.5 ini kullandım, elbette 1.5 in farkı var ancak 1.0 yabana atılacak bir motor ve araç değil. Özellikle golf 8 de titreşim minimum seviye de ve performansı düşük devirlerdeki torklu gidişi şaşırtıyor insanı.

Arka stoplar sonradan IQ Led Stop yapılmış sanırım,

Eğer aracınızda dediğinğz gibi; Led Plus far var ise bu araçlar fabrikadan standart Led stoplar ile gelir,

Araçta DLA (Uzun Far Asistanı) varsa falar Led Plus far değil, IQ Led Matrix Farlar mevcuttur.

Arka stoplar sonradan IQ Led Stop yapılmış sanırım,

Eğer aracınızda dediğinğz gibi; Led Plus far var ise bu araçlar fabrikadan standart Led stoplar ile gelir,

Araçta DLA (Uzun Far Asistanı) varsa falar Led Plus far değil, IQ Led Matrix Farlar mevcuttur.
Matrix yok hocam, uzun far asistanı acc ile aktif oluyor

Geri