1.2 tsi (110ps) 2015 sonrasını tercih etmek lazım gerçekten sorunsuz sağlam bir motor. Mk7 golf zaten genel anlamda kaliteli bir araç. Bu otomobil ile 72 bin km yapmış bir kardeşiniz olarak kullanıcı deneyimimi paylaşıyorum : Kronik bir problem hiç yaşamadım bu aracı fabrikasyon yağı 0w-30 ile kullanmanız gerekiyor. Bakım dışında 1 kere bile yağ eklemedim ve 15bin kmde uzun bir aralıkta değiştirdim ona rağmen hiç sorun olmadı. Araç uzun yolda 110-120 tek depo 950-1000km gidebiliyor. (İnanmayan çok oluyor

fotoğraflarını gösteriyorum hemen) Performans olarak kesinlikle standart bir kullanıcıyı üzmez düz yolda çok zorlanmadan 200kmh yapabilen yokuş aşağı 233 gördüğüm bir araba ve kullanan kimse 1.2L olduğuna inanmıyor. (Aracım stok oğlu stok. ) 16inç orj jantlara göre yol tutuşunun başarılı olduğunu söylemeliyim. Kafadan kayma her VAGta var birbirimizi kandırmayalım bu golf R değil sonuçta. Eğer yazılımlı b48 motorlu g20lere veya 45tfsi lı a4lere binmediyseniz gitmiyor bu demezsiniz. Bu motor hakkında çok yanlış bilgiler görüyorum 1.2 tsi 110ps euro6 olanlar sorunsuz sıkıntısızz araçlar. 10 yaşına gelmiş araçlar oldukları için max devirdaim değiştirirsin 48volt arızasının yanında bir depo benzin parası devam hocam..