Golf 7 Comfortline hız sabitleyici montaji hkk

İsim
Yusuf
Araç
Golf 7
Merhaba daha önce hız sabitleyici montaji yaptırmış olan var mı comfortline için mümkün müdür böyle birşey detaylı anlatabilecek var mı?

Merhaba daha önce hız sabitleyici montaji yaptırmış olan var mı comfortline için mümkün müdür böyle birşey detaylı anlatabilecek var mı?
Evet kendim taktırmadım ancak yapan yerler var instagramdan avvag diye aratırsan bir çok işletme çıkıyor manisada var. Hatta bırak comfortline ı midlineplus a bile takabiliyorlar ama fiyat olarak yüksek meblalar isteyebilirler. Bilgin olsun.

Hocam vw gurubundaki bir araca hepsi yapılabilir boş bir golf u sonradan full hale getirebilirsin gerekli olan parçaları orjinal olarak al parçalar hazır olduktan sonra montaj ve kodlama işlem bitti

Hız sabitleyici kullanan arkadaslar gercekten uzun yolda buyuk bir konfor saglayip farkettiriyor mu

Hız sabitleyici kullanan arkadaslar gercekten uzun yolda buyuk bir konfor saglayip farkettiriyor mu
Aracımda mevcut uzun yolda 3-4 kere kullandım. Bana şart gelmiyor açıkcası donanım ACC adaptif hız sabitleme olmadıktan sonra pek bir espirisi yok.

Uzun yolda da olsanız, löp diye şeritinize atlayan arkadaşlar oluyor ortadan gideyim diyorsunuz yine bir şekilde sizi buluyor :) Güvenlikli bulmuyorum o yüzden.

Şayet yaptıracaksanız aradaki farkı ödeyip acc olarak yaptırmanızı tavsiye ederim en azından kullanışlı olur hem şehir içi hem uzun yol sürüşlerinde

İki sistem var birincisi bahsettiğin hız sabitliyici yani cruise control şuan bu işi yapanlar 20-25k civarında yapıyor, ikincisi ACC adaptif hız sistemi ileri teknoloji 35-40k arası yapılıyor, sürekli uzun yol yapmıyorsan yada kısa da olsa seyahat etmiyorsan gerek yok…

ayda bir depo yakıt kullanıyor ise bu sistemi yaptırmayıp bir yıllık benzin paran…

Geri