15bin Km Kavrama Değişimi


DSG yi bilmem ama 2014 model , garantisi 10gün önce bitmiş, 22bin km de aracın aşınmış ve 10cm yırtılmış olan şoför tarafı kapı fitilini iyiniyet garantisi vs. herneyse umursamayan, kullanıcı hatası diyen, ücretli değişim yapmak isteyen servisin canı cehenneme.

 

Tek sikinti 7 yil iyi niyet suresi bittiginde ne olacagi...bende ilk 7 yil icin birsey dusunmuyorum.ve 7 yasina geldiginde muhtemelen kimsenin bu araclari almak istemeyecegi en buyuk sorundur.

 
@yusuf Ben yolda kaldım hemde ansızın stop etti otoban da sol şeritte kaldım.Servis bakımlı olduğu için iyi niyetten makatronik değişti 200 TL ödedim

 
@yusuf Ben yolda kaldım hemde ansızın stop etti otoban da sol şeritte kaldım.Servis bakımlı olduğu için iyi niyetten makatronik değişti 200 TL ödedim
Daha öncesinde herhangi bir uyarı yada olumsuz bir durum söz konusu olmadı mı? bu çok enteresan olmuş hakkaten çok geçmiş olsun Hocam.

 
@Mete45 auto show'da golf-a serisi uzun dönem karşılaştırmalı testini okudum. bu uzun dönem testinde de dsg problem çıkarmış malesef, a serisi şanzıman tık etmemiş. ama adamların söylediği a serisi sürüş zevki olarak, konfor olarak golf'e yaklaşamıyor. şimdi golf'ü satıp d sınıfına geçerken ben de bunları düşündüm ve dsg passat aldım. c serisi dizel zaten alamazdım, alabilsem bile passat genişliğini bulamayacaktım. c serisi biraderde var, resmen çocuk mezarı gibi bişey. golf alternatifi olan 1 serisi de a serisi de aynı şekilde resmen çocuk mezarı ve buna karşılık daha pahalı.

 
@onur34up1629 garantisi bitmiş dsg li araç almak cidden büyük risk alan varsa da bu durumdan haberi olmayanlar sanırım bu durumdan benim de forumda haberim oldu iyiki manuel almışım

 
Fabrikada da arabaya parça takıyorlar. Hatta yetkili serviste, fabrikada takılan parçayı takıyorlar. Sizi üzecek bir durum olmaması lazım :)  En nihayetinde arabanızdan soğumak doğar. 

 

Geri
Üst Alt