Golf 7.5 Disk ve balata değişim fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eg2423
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kullanım sonrası balatadan ses gelme gelmeme , balata toz miktarı , fren performansı yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam şuan üzerinde ya fabrikasyon disk veya ate disk var. Üzerinde eskiden ate balatalar vardı yine ötüyordu, torna yaptırıp textar balata taktırdım ötme yine kesilmedi bilmiyorum benim araçla alakalı mı. Textar balata baya toz yapıyor şuan benim araçta seste yapıyor.

Hocam şuan üzerinde ya fabrikasyon disk veya ate disk var. Üzerinde eskiden ate balatalar vardı yine ötüyordu, torna yaptırıp textar balata taktırdım ötme yine kesilmedi bilmiyorum benim araçla alakalı mı. Textar balata baya toz yapıyor şuan benim araçta seste yapıyor.
Ötme olayını sıfır Cupra alanlarda da duyuyorum ama sıfır VW alanlarda yok. Halbuki balatalar aynı markalar takılı geliyordur diye düşünüyorum.

Atenin de ötmesi garip. Balata dışında başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Yaptırdığınız yer ötme ile ilgili cevapları yok mu?

hocam orijinal disk üzerine textar balata taktım ve 4000kmdir kullanıyorum bir kez bile ötmedi.

hocam orijinal disk üzerine textar balata taktım ve 4000kmdir kullanıyorum bir kez bile ötmedi.
Evet hocam tahmin ettiğim gibi sorun benim araçta büyük ihtimal. İnternette biraz araştırdım balatayı taktığımız bir yeri yağlıyorlar onu deneyeceğim çünkü ses çok rahatsız ediyor beni. Bilgilendirme için teşekkürler.

Ötme olayını sıfır Cupra alanlarda da duyuyorum ama sıfır VW alanlarda yok. Halbuki balatalar aynı markalar takılı geliyordur diye düşünüyorum.

Atenin de ötmesi garip. Balata dışında başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Yaptırdığınız yer ötme ile ilgili cevapları yok mu?
Tanımadığım bir ustaya götürmüştüm o balata değişince geçer demişti ama tekrar gitmedim yanına. Dediğim gibi balata takılan yeri yağlamak gerekiyormuş onu deneyeceğim sonucu yazarım buraya.

Geri