Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön radyatörleri iyi incele 2 adet var bunda birisi kacırıyordur eksiltme varsa ondan olabilir cok dikkatli incele anlarsın ya motor kısmındaki yada aradı kaçırıyor olabilir
Devir daimde problem varsa sıvı ısındıkça ( basınçla beraber seviye yükselecektir ) taşma yapabilir araç soğuduğunda azalma olarak görürsünüz. Ayrıca kapağı açtığımda da ısındıkça kaynama oluyor. Bu durumun aynısı varsa arada arıza lambasını yakmasını da beklerim, soğutma performansı yetersiz olması üzerine.Benim devirdaim de en azından bu şekilde. (1.5tsi)