Yağ pompası olsa dizellerde de bu ses gelirdi sadece benzinli motorlarda var bu ses Volkswagen Skoda seat Porche Audi de değil Honda Renault BMW bütün benzinli araçlarda var bazılarının sesleri daha azMerhabalar, aynı şikayetten benim aracımda da vardı. Zamanında uzunca araştırma fırsatım olmuştu yazmadan geçmek istemedim. Yabancı bir forumda keşfettim, VW bu ses şikayetiyle ilgili bir TPI yayınlamış.
Technical product information
Transaction No.: 2037299/3
Anladığım kadarıyla sesin yağ pompasından geldiğini, pompanın yağ basıncı oluşturma sürecinde çıkarttığı bir ses olduğu ve özellikle uzun süre çalışmadıktan sonraki ilk marşta gerçekleşitiğini belirtmişler.
Bu durumun normal olduğunu da belirtmişler.
Gereksiz yere kafa karışıklığı yarattıysam kusura bakmayın. Benim de çok merak edip endişelendiğim bir ses olduğu için tam olarak ne olduğunu öğrenmek isterim. Bu aralar pek müsait değilim, herhangi bir sıkıntı olmaması durumunda şubat ortası güvendiğim bir ustaya götürüp sesin nedenini bulana kadar baktırmaya çalışacağım ama kabul eder mi bilemiyorumYağ pompası olsa dizellerde de bu ses gelirdi sadece benzinli motorlarda var bu ses Volkswagen Skoda seat Porche Audi de değil Honda Renault BMW bütün benzinli araçlarda var bazılarının sesleri daha az
Hocam hepsi aynı fuzuli masraf etmeye gerek yok ben çok ustaya gösterdim yetkili servise normal içinde eksantrik tarafından geliyor vanus sesidir ilk başta yapması normaldir 10bin km de ki araçta bile varNormal değil baska araçlara baktım yok