Dsg 3'den 2'ye düşürürken vuruntu

Hocam evet öyle orası ama bu meretin düzgün çalışanı da yok mu vardır arkadaşımın passatını kullanma şansım oldu birkaç kez ve tık yoktu araçta ha bilmiyorum onlarda ıslak kavrama mı var fikir sahibi değilim ama yağ gibi akıyordu
Passatta kuru tip DQ200 bulunmakta.

Bende de var hocam 2014 golf. Dediğin sorunları birebir yaşıyorum üstelik kavrama volant şanzıman mekatronik yağı 5 bin km önce değişti dediğin yokuş aşağı silkelemeyi kararsızlığı hepsini yaşıyorum bugün bir de üstüne 3 ten 2 ye düşerken vurma eklendi satıp kurtulsam mı napsam
bu durum maalsef ayarsızlıktan kavrama ayarını yapamadıkları için..sıfırda bıle fabrikadan yapamıyorlar kısaca dsg problemi..

Hocam evet öyle orası ama bu meretin düzgün çalışanı da yok mu vardır arkadaşımın passatını kullanma şansım oldu birkaç kez ve tık yoktu araçta ha bilmiyorum onlarda ıslak kavrama mı var fikir sahibi değilim ama yağ gibi akıyordu
Bende de çoğunlukla yağ gibi akıyor, bu bahsettiğim sorunu arada sırada yaşıyorum, her çift kavramanın bir dezavantajı var, kısa dönem sürünce anlaşılmaz, uzun dönem de illa ki bir kusurunu görebiliyorsunuz.

Geri