Sy marka j led sellektör sonrası sağ far perdesi açık kalma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brkyztrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Berkay
Araç
GOLF 7
Merhaba. Konuda bahsettiğim gibi sellektör yaptıktan sonra sağ farın çizgisi bozuluyor. Sanırım sağ farın perdesi açık kalıyor. Bazen 2 3 kere sellektör attıktan sonra düzeliyor. Bazen de 11 12 kere attıktan sonra düzeliyor. Bu durum hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Yakın mesafe fotoğrafları aşağıda paylaştım. Teşekkür ederim.IMG_2506.png

Ekli dosyalar

• IMG_2507.png
    IMG_2507.png
    2 MB · Görüntüleme: 12

Merhaba. Kronik bir problem. Aldiginiz firmaya tamir konusunu sorabilirsiniz. Duzenli satiyorsa çok sık karsilasiyordur, sorunu cozerler, far acmadan yapilabiliyor

bende de aynı sorun vardı tamirini yapmıyorlar yada çok nazlılar en son istanbul rami taraflarında bir yer vardı 5000 tl ye tamirini yaparım dedi ama garanti vermiyorlar bende sıfır farlar ile değiştim konuyu böyle çözdüm

bende de aynı sorun vardı tamirini yapmıyorlar yada çok nazlılar en son istanbul rami taraflarında bir yer vardı 5000 tl ye tamirini yaparım dedi ama garanti vermiyorlar bende sıfır farlar ile değiştim konuyu böyle çözdüm
hocam perdenin elektriğini kesip o şekilde kullananlar var aslında

Mercek + shutter mekanizması temizlenince gidiyor kuzenimden biliyorum.
Perdenin tam kapanmaması, 2–3 bazen 10–12 sellektörde ancak yerine oturuyor olması tozdan dolayı

Mercek + shutter mekanizması temizlenince gidiyor kuzenimden biliyorum.
Perdenin tam kapanmaması, 2–3 bazen 10–12 sellektörde ancak yerine oturuyor olması tozdan dolayı
Onun için komple farın camıyla açılması lazım sanırım

Geri