Arkadaşlar arabanın artıları eksileri bir şeyler yazar mısınız alma arifesindeyim de ne önerirsiniz söylersiniz megane 2 den geçeceğim içi nasıl
www.golftutkusu.com
Teşekkürler cevap için mart gibi bu araçtan almayı düşünüyorum inşallah. Evo2 ile öncekini epey geliştirmişler leon'da 130'luğuda var manuel çok fiyat artarsa bu da olabilir ama golf önceliğim .Focus kullanıyorum şu anda iyi bir araç ancak servis sistemlerini bir türlü sevemedim daha yeni veya daha pahalı araçlara öncelik veriyorlar ya da çok fazla ilgi kalmıyor araç eskidikçe farklı bir sistemleri var çözemedim bir türlü .Focus araçların 2020 modellerinde zincir koparma problemi var kronik bir türlü garantiden değiştirmediler sadece kırılırsa değiştiriyorlarmış.Tabi bir tek zincir değişmiyor egzantrik mili,üst kapak uymadığı için yeni zincire hepsi değişmesi gerekiyor vs. ancak dedikleri şu bişey olmaz o kırılanlar firma aracı oluyor gibi şeyler.Egr ışığı yanıyor söndürüyor ışığı tekrar yanarsa değiştirelim diyor gönderiyor.Benim mantığım almıyor bunları bu yüzden bu kadar stres yeterli fikrimi değiştirmezsem manuel golf tercih edeceğim.Öncesinde polo kullanıyordum servislerinden çok memnundum Ford'da sürekli bir baştan savmaya çalışma var.Bende var aynı araç. Evet motor kodu DXDE. Ben çok memnunum araçtan. Gidişinden, performansından, yakıtından. Manuel sıkıntı değilse alınır, zevkle binilir.
Her arabanın kendine ait stresi var hocam.. çok üst segmentlere (benim bütçeme göre çok) çıkılırsa stresin azaldığı arabalar belki daha yaygındırTeşekkürler cevap için mart gibi bu araçtan almayı düşünüyorum inşallah. Evo2 ile öncekini epey geliştirmişler leon'da 130'luğuda var manuel çok fiyat artarsa bu da olabilir ama golf önceliğim .Focus kullanıyorum şu anda iyi bir araç ancak servis sistemlerini bir türlü sevemedim daha yeni veya daha pahalı araçlara öncelik veriyorlar ya da çok fazla ilgi kalmıyor araç eskidikçe farklı bir sistemleri var çözemedim bir türlü .Focus araçların 2020 modellerinde zincir koparma problemi var kronik bir türlü garantiden değiştirmediler sadece kırılırsa değiştiriyorlarmış.Tabi bir tek zincir değişmiyor egzantrik mili,üst kapak uymadığı için yeni zincire hepsi değişmesi gerekiyor vs. ancak dedikleri şu bişey olmaz o kırılanlar firma aracı oluyor gibi şeyler.Egr ışığı yanıyor söndürüyor ışığı tekrar yanarsa değiştirelim diyor gönderiyor.Benim mantığım almıyor bunları bu yüzden bu kadar stres yeterli fikrimi değiştirmezsem manuel golf tercih edeceğim.Öncesinde polo kullanıyordum servislerinden çok memnundum Ford'da sürekli bir baştan savmaya çalışma var.
Mutlaka hocam her aracın bir sıkıntısı vardır ama araç değilde servis strese soktu beni vw'de böyle kronik bir durum olsa motorla ilgili kısa sürede çözeceklerini düşünüyorum ama Ford servisi yağ ve filtre değiştirmeyi serviscilikten sayıyorl.Bütün servis Transit tamirhanesine dönmüş parayı belediyelerden kurumlardan kazanıyorlar 3-5 focus gelecekte uğraşmıyorlar bile, orda çalışanlarada bişey diyemiyorum mutlaka işlerinde iyilerdir.Her arabanın kendine ait stresi var hocam.. çok üst segmentlere (benim bütçeme göre çok) çıkılırsa stresin azaldığı arabalar belki daha yaygındır![]()
Bu aracın 2025'i yok üretilmiyor muŞu an icin 1600 e kadar para verip alacağınız impresion 8.5 golf iyiki aldım dedirtir
1700 lere falan tuzağa düş
2024 temmuz-aralik arası geldi sadece. O dönem çok iyi satılıyordu gelenler hemen bitiyorduBu aracın 2025'i yok üretilmiyor mu
Ne kadar üst segment o kadar stres.Her arabanın kendine ait stresi var hocam.. çok üst segmentlere (benim bütçeme göre çok) çıkılırsa stresin azaldığı arabalar belki daha yaygındır![]()
Hayır yok.Bu aracın 2025 liste fiyatının listelenmesinin sebebi nedir 2025 fiyatı 2139 görünüyor.Bayilerde olduğu anlamına mı geliyor ? 2024 modelinide 2100 yazan var.