Golf 7 şifreli bijon açma?

Şifreli bijon olayının devamını isteyen şifrelilerle devam edicem diyen

Sifreli bijonlara kesinlikle havalı tabancayı değdirmemeli

Evet benimde 4 lastikten birindeki şifreli bijonun dişi kırıldı. 3 lastikte şifreli 1 lastikte şifresiz olarak devam ediyorum (geçmiste havalı tabanca ile sök tak oldu 2-3 kez)

Bagajda duran şifre başlığının dişleri de bariz deforme

Sök tak yapılacağı zaman hand-made bijon anahtarı ile manuel elle gevşetip elle sıkmak şart şifreli bijonları....normal bijonlara havalı tabanca uygulama free .....

Son düzenleme:

Isparta başaran VW yetkili serviste çıkaramadığım arka iki şifreli bijon çıkarıldı ve normal 4 bijon takıldı. Yani 2 bijon çıkarıldı 4 bijon takıldı. 6 işlem yapıldı ama faturaya gelince 20 işlem yazdılar. Bari aracın içinde gezen yazlıkları da kışlıklar ile değişelim dedim. Ekstraya girer dediler. Denize düşen yılanı kucaklıyor . Sadece 4 bijon ve değişimine 1335 tl verdim. (%20 indirimli)

Ekli dosyalar

• IMG_5633.jpeg
    IMG_5633.jpeg
    169.9 KB · Görüntüleme: 10
Isparta başaran VW yetkili serviste çıkaramadığım arka iki şifreli bijon çıkarıldı ve normal 4 bijon takıldı. Yani 2 bijon çıkarıldı 4 bijon takıldı. 6 işlem yapıldı ama faturaya gelince 20 işlem yazdılar. Bari aracın içinde gezen yazlıkları da kışlıklar ile değişelim dedim. Ekstraya girer dediler. Denize düşen yılanı kucaklıyor . Sadece 4 bijon ve değişimine 1335 tl verdim. (%20 indirimli)

Hocam ben geçen benim arkadaşım michelin bayisine gittim :) naber nasılsın fiyatlar nasıl diye kapı kuyruk bildiğin çok şükür dedi:)

lastik değişimi sök tak balans dört adet 1500₺
nitrojen gazı dört lastik 600₺
aynı anda sibop değişim istersen 300₺
hiç bir işlem yaptırmadan çat kapı gittin sibobumda sıkıntı var değiştirirmisin dedin bir lastik 500₺

Valla piyasada herkes kendi tarifesinde :) Lastikleri kendim değişiyorum diye yazlık seti araca takmadan yeniden balanslamak istedim. Eski kurşunları çıkarıp yerlerinide parlattım. Lastikleri bagaja koyup mahalledeki lastikçiye gittim. Sök tak yok jantlar pırıl pırıl şunlara balans ayarı ne olur dedim 800 tl dedi. Google yorumu iyi olan rot/balans işletmesine gittim 500 tl dedi. Sonrasında continantel bayisi olan büyük bir işletmede 400 dedi ama 300 e zorla yaptırdım. 3 farklı işletme 3 km çapı içinde ama fiyatlar değişken.

Valla piyasada herkes kendi tarifesinde :) Lastikleri kendim değişiyorum diye yazlık seti araca takmadan yeniden balanslamak istedim. Eski kurşunları çıkarıp yerlerinide parlattım. Lastikleri bagaja koyup mahalledeki lastikçiye gittim. Sök tak yok jantlar pırıl pırıl şunlara balans ayarı ne olur dedim 800 tl dedi. Google yorumu iyi olan rot/balans işletmesine gittim 500 tl dedi. Sonrasında continantel bayisi olan büyük bir işletmede 400 dedi ama 300 e zorla yaptırdım. 3 farklı işletme 3 km çapı içinde ama fiyatlar değişken.

Esnaf olmak kolay değil…
Ben kurbandan sonra köye doğru gideceğim malum spor yay var çıkacak :) birde ayar yapacağız üçlük olduk kısaca…

Geri