- İsim
- Çetin
- Araç
- Golf 8 Active
Arkadaşlar merhaba benim aracım arka koltuk emniyet kemeri bağlanmasa ötüyor bunu kapatma şansımız var mı ?
Son düzenleme:
sağ koltuk minderini tutup alttan yukarı kaldırırsanız altta bir soket var ben o soketi sökerek ötme sesini kaldırmıştım airbag lambasıda yakmıyorArkadaşlar merhaba benim aracım arka koltuk emniyet kemeri bağlanmasa ötüyor bunu kapatma şansımız var mı ?
Sadece sağ tarafta mı varsağ koltuk minderini tutup alttan yukarı kaldırırsanız altta bir soket var ben o soketi sökerek ötme sesini kaldırmıştım airbag lambasıda yakmıyor![]()
AlmanyadayımGerek yok ugrasmaniza, rica uzerine bedelsiz yaptirirsiniz zaten.
bunlar daha sıkıntı oturana batıyoBen üç tane basit kemer tokalarından aldım uçlarını resimdeki gibi kestim arka koltuk kemerlerine taktım.
Hocam böyle yapınca araç arka koltukta yolcu var zannedecek ve kaza anında arkadaki yolcuları korumak için kazada sadece ön 2 airbag açılacakken hepsi açılacak. Airbag mekanizması emniyet kemeri sistemine bağlı diye biliyorum.Ben üç tane basit kemer tokalarından aldım uçlarını resimdeki gibi kestim arka koltuk kemerlerine taktım.
İnce kesik tarafı üstte olacak şekilde takıldığında aparat seviyesinde oluyor, çıkıntı olmuyor yani.bunlar daha sıkıntı oturana batıyo
Haklısınız , hatta aparatlar takılıyken aracın dışardan kilitlenmesi de sıkıntı yaratır gibime geliyor. Çünkü içerde yolcu var sanabilir araç. Arkaya oturan kişiler kemeri takamıyor veya çok geç takma olayı da bu tip çarelere yönlendiriyor insanı.Hocam böyle yapınca araç arka koltukta yolcu var zannedecek ve kaza anında arkadaki yolcuları korumak için kazada sadece ön 2 airbag açılacakken hepsi açılacak. Airbag mekanizması emniyet kemeri sistemine bağlı diye biliyorum.
Airbaglerin tamamının açılması extra masraf extra iş olucak