Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler,kardeşler herkese merhaba golf7 de önlerde yanan ambiyans ile ilgili aklıma bir şey takılmışken belki aramızda daha önce deneyen var ise bir akıl almak istedim.
İnternette gezinirken oracalın golf R mavisine yakın bir transparan folyosunu buldum Güzel bir işcilik ile bunu ambiyansın üzerine kaplayabilirsem sizce güzel bir görüntü alabilir miyim
Ben de mavi R rengini tercih ederim ancak kırmızı renk hoşuna giderse aşağıda paylaştığım videodan anladığım kadarıyla lede giden kabloları ters bağlamamız durumunda bizim beyaz ambiyans kırmızıya dönüyor. Bu konuda fikri olan deneyimleyen var mı (golf gtı ların ambiyansları kırmızı vw maliyet için böyle bir üretim yapmış olabilir)
bende beğendim çok, şu an aracımda ön kapılarda var sadece bayazların yerine rgb led ambians, arka kapılarda orjinalde olmadığı için takılmıyor kesilmesi gerekiyor trimin o yüzden yaptırmamıştım bundan alıp yapıcam kısa süre içinde, birde bunda renk değişimini filan ambians menüsünden yapabiliyomuşsun oda çok güzel bence