Golf 8 12V besleme arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mj3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mj3

Araç
Golf 8 Style
Merhaba, aracımı yıkadıktan sonra çalıştırdığımda "12V beslemesi şu anda kısıtlı. Aracı dikkatli sürün." arızasını verdi. Aracı birkaç kez kapatıp tekrar açtıgımda tekrar aynı hatayı verdi. 20dk civarı aracı kullandıktan sonra uyarı gitti ve bir daha vermedi. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ve neden olmuş olabilir ?

4 gün önce arabayı yıkadıktan sonra marşa vurunca aldım ben de aynı hatayı.

Upvote 0
Upvote 0
Dostlar son durum nedir? Son 4 günde 3 kere "12v beslemesi kısıtlı" hatası alıyorum. Aküyü değiştirsem mi diye düşünüyorum.ar

Dostlar son durum nedir? Son 4 günde 3 kere "12v beslemesi kısıtlı" hatası alıyorum. Aküyü değiştirsem mi diye düşünüyorum.
Havalar ısındığından beri çok nadir 5 6 ayda 1 2 keredir o da aracı yıkadıktan sonra aldım. Bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Upvote 0
değiş tabi hele etsi ise 48v a ekstra yük bindiriyorsun. konumu okumanı öneririm.

https://www.golftutkusu.com/topic/26348-etsi-kullanim-klavuzu-ve-gerekli-bilgiler/#post-448703
Okudum hocam okumaz mıyım :) 1,5 ay önce 48 v hatası aldım, servise gittim şarj ettiler şimdilik bi sorun yok. Hatta Alternatör başlıklı konuda sizinle de konuşmuştuk. Derken 12v hataları almaya başladım son 4 günde. Ben de değiştim bugün öğleden önce. Varta bayisinde taktırdım, kodlama vs. yapılmadı. Araç çalışırken değiştirdiler. Hiç hata falan vermedi. 4500 tl ödedim. 2023 benim aracım, 2 senede akü biter mi anlam veremedim. Km modeline göre biraz yüksek, 67 binde. Onun etkisi sanırım.

Upvote 0
Havalar ısındığından beri çok nadir 5 6 ayda 1 2 keredir o da aracı yıkadıktan sonra aldım. Bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Herkes değişmesini önerdi, aternatöre yük biner falan dediler ben de riske girmedim hocam. Senin kararın tabii ki.

Upvote 0

Geri