Şanzıman içindeki Basınç tüplerinden olabilirAracım 2015 golf 7 60500 km'de araç 3 ve 5 vitese geçişlerde bazen hissettirerek geçiyor nedeni nedir acaba
Kavramadan olsa genelde titreme oluyor vites geçişlerindeŞanzıman içindeki Basınç tüplerinden olabilir
Merhaba hocam problemi çözdünüz mü. Aynı sıkıntı benim araçta da başladı soğukken baya var ama biraz yol gidince nerdese hiç yok gibi soğukken ilk hareketlerde var 3 ve 5 te şuanAracım 2015 golf 7 60500 km'de araç 3 ve 5 vitese geçişlerde bazen hissettirerek geçiyor nedeni nedir acaba
DSG tupunuz gevşemiş olabilir.Merhaba hocam problemi çözdünüz mü. Aynı sıkıntı benim araçta da başladı soğukken baya var ama biraz yol gidince nerdese hiç yok gibi soğukken ilk hareketlerde var 3 ve 5 te şuan
Muhtemelen kavramanız bitmek üzere, DSG de çift haneli vitesleri bir kavrama tek haneli vitesleri ayrı bir kavrama kullanır.Merhaba hocam problemi çözdünüz mü. Aynı sıkıntı benim araçta da başladı soğukken baya var ama biraz yol gidince nerdese hiç yok gibi soğukken ilk hareketlerde var 3 ve 5 te şuan
Bn araç değiştim üstad, ama herhangi bir problem vs çıkmadıMerhaba hocam problemi çözdünüz mü. Aynı sıkıntı benim araçta da başladı soğukken baya var ama biraz yol gidince nerdese hiç yok gibi soğukken ilk hareketlerde var 3 ve 5 te şuan