Golf 8.5 Impression Retrofit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Canlee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam sürüş dinamiklerinde çok farklılık (yol tutuş ve yakıt) hissediniz mi?
Orjinal 17 inç'ler(belmont, ventura ve valencia) 7,5j Et51, ancak tiguan jantlar 7j Et40 olarak görünüyor. Buna göre de; jantlar 4,65mm (yaklaşık 0,5cm) dışarıda oluduğundan çamurluğa falan sürtme yapıyor mı? Ya da herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Sürtme yapması mümkün değil benim araçta belmınt jant eibach prokit spor yay önler 12 arkalar 18 mm flanş var araç 4 kişiyken dahi sürtmüyor.

Merhabalar , anahtardan cam açma kapatma nasıl yapabiliyoruz ? Golf 8.5 imp

Merhabalar , anahtardan cam açma kapatma nasıl yapabiliyoruz ? Golf 8.5 imp
Anahtardan açma ve kapama tuşlarına basılı tutunca çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa multimedya ayarlardan bir kontrol edin.

Arkadaşlar ender elektronik 2025 t roc a nasıl hemen işlem yapıyor? sfd2 kilidi bu kadar hızlı öı kırılıyor? çoğu vagcom yerleri 8.5 için işlem yapamıyoruz diyo
IMG_4217.png

Arkadaşlar ender elektronik 2025 t roc a nasıl hemen işlem yapıyor? sfd2 kilidi bu kadar hızlı öı kırılıyor? çoğu vagcom yerleri 8.5 için işlem yapamıyoruz diyo
IMG_4217.png

Oranın imkanları Ülkede kimse de yok herşeyi yapıyorlar başkaları ile kıyaslamak yanlış olur şuan piyasadaki kurumsal tek firma orası…
Bende gizli özellikleri açtıracağım bu işlem eskiden 10dk sürerdi şimdi bu sfd2 kilidin pasife çekilmesi ile yapılıyor tam 2-3 saat arası…

Son düzenleme:
IMG_4217.png
SFD kilidi kırılmıyor ki yasal olarak açılıyor ve ilgili kodlamalar yapılıyor. İllegal yapılan hiç bir şey yok, kodlamaları biliyorsanız sizde yaparsınız. Bu konuda Ender kendini aşmış, hem kendi yetenekleri hem de kodlama alt yapıları sayesinde yurt dışı ile ortak çalışabilen en iyi retrofitçi bence...

SFD kilidi kırılmıyor ki yasal olarak açılıyor ve ilgili kodlamalar yapılıyor. İllegal yapılan hiç bir şey yok, kodlamaları biliyorsanız sizde yaparsınız. Bu konuda Ender kendini aşmış, hem kendi yetenekleri hem de kodlama alt yapıları sayesinde yurt dışı ile ortak çalışabilen en iyi retrofitçi bence...
+1

Dahili navigasyon aktif etme sordum vagcom firmasına 900Euro lisans ücreti var dedi :) Navigasyon aktif ediliyor dendi tam emin olamadım

Dahili navigasyon aktif etme sordum vagcom firmasına 900Euro lisans ücreti var dedi :) Navigasyon aktif ediliyor dendi tam emin olamadım
50 bin lira yaklaşık... Android autoto bana yetiyor devam

Geri