Dpf ve egr iptali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 35Golf35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar merhaba geçenlerde DPF'nin sacını kesip iyice bir temizlediler. Seramikler vs DPF pırıl pırıl oldu fakat 150 km sonra P2002 (DPF verimi ile alakalı )arıza kodu almaya başladım. Daha önce DPF ile ilgili hiç arıza almamıştım enjektör onarımda enjektörcü dediği için temizlettirdim açıkçası DPF'yi. Elimdeki cihazla söndürüyorum tekrar yanıyor arıza. Cihaz göstergesinden baktığımda değerler gayet iyi Dpf fark basıncı 2-4 mbar civarı ve bu değer aracın normal değer aralığındaymış. Dpf söktürdüğüm servis iptal edelim kesin çözüm bu dpf içi metaryaller zarar görmüş olabilir dedi. Dpf temizleyen egzoscu içini iyi temizledik sakına boşalttırma içini çok değerli parça belki zamanla düzelir arızan diyor(Adam işinde iyi hata yapmış olabilir mi?) . Kafam karıştı açıkçası. Aracı satıcam ama alıcınını vebaline de girmek istemiyorum belki de DPF tertemiz sensörler hata veriyordur bilemedim. DPF resetleme-adaptasyon yapılmadı. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Herhangi bir serviste sıfırlama yaptırsam ECU, temizlenmiş DPF'i tanıyabilir mi ? Ne dersiniz arkadaşlar ?

Arkadaşlar merhaba.aracım 1.6tdi golf7.partikül tınanıklığı yüzünden downpipe ve dpf Egr iptaline gitmeyi düşünüyorum.izmir de işini iyi yapan bildiğiniz bir usta varsa yardımcı olursanız sevinirim
Hocam kaç gram birikmişti yaptırdınız

İzmir de sağlam bir usta tanıyor musun hocam

İzmir de sağlam bir usta tanıyor musun hocam
Valla ben chippower var eren diye genç bi arkadaş ona yaptırdım araca göre yazılım da yaptım dowpipe eksoz işini kendi ustasında yaptırıyor onlarında işçilikleri güzel tavsiye ederim istersen nosunu yazabilirim

Valla dayıcım sorun tam dpf olduğuna emin olursam isterim senden genel baktırmak için güvendiğin önerdiğin usta varsa ver ama

tabi işçiliğine kefil olduğum Karabağlar da Nezir oto var Saffet abi sahibi yetkili servisten farkı yoktur bi git göster istersen oda sana öneride bulunabilir ama sorun partikül iptal etme falan ise direkt chippower ı arayabilirsin detaylı konuşmak sormak istersende özelden yazabilirsin

Geri