2016 model Golf 7 aracım için teyp logosunu değiştirip r logosu yaptım ama gösterge panelindeki kontağı çevirince gelen vw logosunu nasıl değiştirebilirim? Ve forumda tema değiştirebilen bir kaç kişi gördüm bu nasıl mümkün nasıl değiştirebilirim ?
Bildigim kadariyla sadece ekran da degistirebiyorsun hayelet gostergeleri olan larda mesela 260 yerine 300 yapiliyor Ama gosterge paneli logo degistirme olmuyor diye biliyorum2016 model Golf 7 aracım için teyp logosunu değiştirip r logosu yaptım ama gösterge panelindeki kontağı çevirince gelen vw logosunu nasıl değiştirebilirim? Ve forumda tema değiştirebilen bir kaç kişi gördüm bu nasıl mümkün nasıl değiştirebilirim ?
MFA ekranındaki orj. VW logosu değişmez diye biliyorum. Daha önce hiç denk gelmedim. Takip..2016 model Golf 7 aracım için teyp logosunu değiştirip r logosu yaptım ama gösterge panelindeki kontağı çevirince gelen vw logosunu nasıl değiştirebilirim? Ve forumda tema değiştirebilen bir kaç kişi gördüm bu nasıl mümkün nasıl değiştirebilirim ?
Sarı highline olanların mfa ekranların arkasını karbon yapılabiliyor.MFA ekranındaki orj. VW logosu değişmez diye biliyorum. Daha önce hiç denk gelmedim. Takip..
Olabilirde. Logo değişimi diye soru gelmişSarı highline olanların mfa ekranların arkasını karbon yapılabiliyor.
Yanlış bilmiyorsam r logo kodlamasıda vardı...Olabilirde. Logo değişimi diye soru gelmiş
Bunun kodlamasını biliyor musunuz? 2016 highlineda sarı arkaplanlı olanı açtım ama buna media üzerinden seçmeli renkler gelir mi bilemedim.Sarı highline olanların mfa ekranların arkasını karbon yapılabiliyor.
Hazir araya sıkıştırayim. 2015 bcm degisiminden sonra eski renksiz kadrani yeni renkli ama analog kadranla upgrade edebilir miyiz? Son zamanlarda yapan var mi?
Analog ekran mi?2016 model Golf 7 aracım için teyp logosunu değiştirip r logosu yaptım ama gösterge panelindeki kontağı çevirince gelen vw logosunu nasıl değiştirebilirim? Ve forumda tema değiştirebilen bir kaç kişi gördüm bu nasıl mümkün nasıl değiştirebilirim ?
HayırAnalog ekran mi?
R logosu olduğunu bilmiyorum fakat karbon tema oluyordu